Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Kültür Sanat

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler

Ünlü sanatçı Tarkan, Ankara'da yaşanan terör saldırısı dolayısıyla, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Yine içimiz parçalandı, yandı.

29.06.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Tarkan, Ankara'da yaşanan terör saldırısı dolayısıyla, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Yine içimiz parçalandı, yandı." dedi.

Kültür sanat dünyasının ünlü isimleri, yaşanan olayla ilgili duygu ve düşüncelerini, sayıları milyonlara ulaşan takipçileriyle paylaştı.

Ünlü sanatçı Tarkan, Twitter'daki yaklaşık üç milyon takipçisine, "Yine içimiz parçalandı, yandı. Atatürk Havalimanı'ndaki patlamada hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim." mesajına yer verdi.

Şarkıcı Emrah, Facebook'tan yaptığı açıklamada, "Bu mübarek ramazan ayında Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen hain terör saldırısını kınıyorum ve lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yardım et Allah'ım yardım et." ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, üzüntüsünü "Sözün boğazda düğümlendiği bir yerdeyiz. Hepimize kuvvet ve sabır diliyorum." mesajıyla dile getirdi.

Kemal Sunal'ın oyuncu oğlu Ali Sunal da "Ne diyeyim ki. Masum o insanlar, masum. Aileleri, sevdikleri ve sevenleri var. Nasıl kıyarsınız?" değerlendirmesinde bulundu.

Twitter'da takipçi sayısı bir milyona ulaşan Demet Akalın, "Allah'ım sen bizi koru bu nasıl iş?" mesajını yayımladı.

Şarkıcı Işın Karaca, yaşanan saldırıyı kınamanın az olacağını belirterek, "İçimiz dışımız ölüm mü olacaktı? Başımız sağ olsun. Artık tüm bu saldırılar, ölümler, ayrılıklar, düşmanlıklar son bulsun." temennisinde bulundu.

Yonca Evcimik, "İnsan ne diyeceğini bilemiyor artık. Son olsun diyoruz sonlanmıyor. Ülkemiz bunları hak etmiyor. Çok üzgün ve endişeliyim." mesajını paylaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement