Ato, Kızılcahamam'a Doğa Yürüyüşü ve Tanıtım Gezisi Düzenliyor - Son Dakika
Yerel

Ato, Kızılcahamam'a Doğa Yürüyüşü ve Tanıtım Gezisi Düzenliyor

Ato, Kızılcahamam\'a Doğa Yürüyüşü ve Tanıtım Gezisi Düzenliyor

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "İddia ediyorum, Kızılcahamam Ankara’daki İsviçre’dir" dedi.

08.07.2016 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "İddia ediyorum, Kızılcahamam Ankara'daki İsviçre'dir" dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO), pek çok hastalığa iyi gelen şifalı suları ve doğal güzellikleri ile ünlü Kızılcahamam ilçesinin tanıtımı amacıyla 30-31 Temmuz tarihlerinde doğa yürüyüşü ve tanıtım gezisi gerçekleştirecek. ATO ve Atlas Dergisi iş birliğiyle düzenlenen geziye İstanbul'dan 30, Ankara'dan 50 Atlas okuru ile basın mensupları katılacak. Katılımcılar Kızılcahamam Jeoparkı, Soğuksu Milli Parkı, Çamlıdere fosil ağaç ormanı, sütun bazaltlar, mağaralar ve Güdül ilçesindeki doğal güzellikleri keşfetme fırsatı yakalayacaklar. Çadır kampında konaklayan katılımcılar doğa yürüyüşleri de yapacak.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, dağlar ve çam ormanlarıyla çevrili Kızılcahamam'ın Ankara'nın sağlık turizmine elverişli en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirterek, "İddia ediyorum, Kızılcahamam Ankara'daki İsviçre'dir" ifadesini kullandı.

Ankara'nın sağlık turizminde gelecek vaat eden bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Bezci, "Bu potansiyelin önemli bir kısmı Kızılcahamam'da bulunuyor. Yemyeşil çam ormanlarıyla kaplı Kızılcahamam, gerek Romalılardan günümüze kadar gelen termal sularıyla, gerekse temiz havası ve doğal güzellikleriyle sağlık turizmi için biçilmiş kaftandır" diye konuştu. Bölgenin doğa yürüyüşleri ve dağcılığa da elverişli olduğuna dikkati çeken Bezci, Atlas Dergisi iş birliğiyle Kızılcahamam'a düzenleyecekleri gezi ile ilçenin sahip olduğu potansiyeli gözler önüne sermeyi amaçladıklarını bildirdi.

Kızılcahamam gezisine katılmak isteyenlerin 21 Temmuz 2016 tarihine kadar ad, soyad, yaş, katılımcı sayısı, otobüse nereden bineceği (Ankara'dan, İstanbul Taksim'den ya da Kadıköy'den) gibi bilgileri atlasilekizilcahamam@doganburda.com adresine iletmeleri gerekiyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ato, Kızılcahamam'a Doğa Yürüyüşü ve Tanıtım Gezisi Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement