Aü Gençlik Alanında Ortaklık Kurma Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Aü Gençlik Alanında Ortaklık Kurma Çalışmalarına Devam Ediyor

Aü Gençlik Alanında Ortaklık Kurma Çalışmalarına Devam Ediyor

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) gençlik alanında ortaklık kurma çalışmalarına devam ediyor.

23.09.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) gençlik alanında ortaklık kurma çalışmalarına devam ediyor.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama Merkezi, Uluslararası İlişkiler Ofisi'nin desteği ile Finlandiya'nın Kokkola şehrinde yer alan Villa Elba Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Power the Future" Ortaklık Kurma seminerine katıldı.Seminerde Finlandiya, Türkiye, İngiltere, Estonya, Almanya, Polonya, Slovakya, İtalya, Avusturya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Yunanistan'dan toplam 29 gençlik çalışanı yer aldı.

Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ortaklık kurma semineri süresince KA1, KA2 ve KA3 Programları kapsamında tematik toplantılar yapıldı. Toplantıya katılan ofisimiz çalışanları 1 Ekim'de Ulusal Ajans'a başvurulması planlanan proje ortaklarını burada buldu. Power the Future Ortaklık Kurma semineri gibi projelere ortak olmamızın ve katılmamızın nedeni yurt dışındaki ortaklarımız ile sağlam ve tutarlı işbirlikleri gerçekleştirmektir" dedi.

Prof. Dr. Burhan Özkan Akdeniz Üniversitesi'nin gençlik sorunlarına, gençlik çalışması ile çözüm üretmeyi ve kurumlar arası diyalog oluşturmayı amaçladığını ifade ederek şunları kaydetti:

"2012 yılında Adrasan'da kurduğumuz ve 2013 yılında Avrupa Komisyonu tarafından kalite belgesi ile ödüllendirilen ve Türkiye'de bir ilk olan Uluslararası Gençlik Merkezimiz; kaliteli gençlik çalışmasının sivil toplum ve kamu kurumlarında geliştirilmesi, yaygın eğitimin ve gençlik çalışmalarının örgün eğitimde tanınması, gençlerin gençlik çalışmalarına dahil olması ve üniversitelerde sivil toplum çalışmalarının ve gençlik çalışmalarının tanınması yönünde faaliyet göstermektedir." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Gençlik Alanında Ortaklık Kurma Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement