Av. Yaşar Ağsu Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Av. Yaşar Ağsu Aday Adaylığını Açıkladı

Av. Yaşar Ağsu Aday Adaylığını Açıkladı

Türkiye'nin tanınanavukatlarından Yaşar Ağsu, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kars Milletvekili aday adaylığı açıkladı

04.03.2015 15:20

Türkiye'nin tanınan ve başarılı avukatlarından biri olarak bilinen Avukat Yaşar Ağsu, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kars Milletvekili aday adaylığı açıkladı.

"TÜRKİYE KRİTİK BİR SÜREÇTE"

MHP Kars İl Başkanlığı'nda yaptığı basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ağsu, önemli değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin çok kritik bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Ağsu, "Ne yazık ki Türkiye'yi ciddi sorunlarla baş başa bırakmayı başardılar. 'İç ve dış güçler' dediğimiz kelimesi küçük ancak ceremesi büyük kuvvetler yine açılım adı altında ortak vatan, ortak falan filanla Türkiye'yi anonim şirkete çevirdiler. Bunun hazırlığını yapıp ayrıştırma ve bölüştürme sürecini yapabilme anlamında bir gayret içine girdiler. Ben de bu kritik dönemde Türkiye'deki tüm aday adayları arkadaşlarım gibi bu makama, değerlendirilmem halinde verilecek göreve uygun başarılı çalışmalar yapabileceğime inanıyorum. Seçilmem halinde şehrim, ülkem ve dünya insanlığı için Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi görüşüne sahip, Türkçülük kaynağından fikrini ve hayat görüşünü almış birisi olarak yararlı olacağımı düşünüyorum" dedi.

NEDEN KARS NEDEN MHP?

Gazetecilerin "Neden Kars ve neden MHP?" sorularına ise, Ağsu, "1975 yılı lise mezunuyum. 1969-70 yıllında rahmetli Koreli İhsan amca "Bozkurtlar" kitabını elime tutuşturdu. Ben de o dönem çok kitap okuyordum. Okudum, kitap bittiğinde ben ağlıyordum ve titriyordum. Sonrasında Sarıkamış'a indim. Kitabın etkisiyle Sarıkamış'ın halk caddesini bir Ergenekon Ormanı ve ben de o ormanda yürüyen Metehan'ım sonra bir cam gördüm ve uluyan bir bozkurt resmi gördüm. Ocağa girdiğim tarihten itibaren ülkücülüğü, ülkü ocaklarını ve ülküdaşlarımı tanıdım. O gündem itibaren de hiçbir zaman ülkü ocaklarından ve ülküdaşlarımdan ayrılmadım. Farklı partilerdeki çalışmalarım sırasında da ülküdaşlarımdan ayrılmadım. Bu yüzden partim MHP'nin çatısı altında doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etmek istiyorum" diye cevap verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Av. Yaşar Ağsu Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement