Avrupa Birliği Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da - Son Dakika
Güncel

Avrupa Birliği Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da

Avrupa Birliği Bakanı Çavuşoğlu, Antalya\'da

Bakan Çavuşoğlu, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'yü ziyaret etti Çavuşoğlu, "Hizmet dönemi başladı" dedi.

25.04.2014 16:12  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Hizmet dönemi başladı. Hayırlı, güzel projelerinizi bekliyoruz" dedi. 

Çavuşoğlu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaretinde, 30 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti ve sonucun son 5 yıldır vatandaşlara iyi hizmet anlamına geldiğini, vatandaşların da yanlarında olduğunu gösterdiğini belirtti.

Tütüncü'nün seçim sonrasında da teşekkür ziyaretleri yaptığını ifade eden Çavuşoğlu, bu tür davranışların önemli olduğunu kaydetti. Kepezlilere de teşekkür eden Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesi için de Kepez'den güçlü bir destek aldıklarını bildirdi. 

Hakan Tütüncü'nün geçen 5 yıllık dönemde çok güzel hizmetler yaptığını ancak bunları yalnız gerçekleştirdiğini belirten Çavuşoğlu, " Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hiç desteğini görmediniz ama bu süreçten sonra çok değerli dostum Menderes Türel'in de destekleriyle Kepez'imize çok daha iyi hizmetler yapacaksınız. Biz de bakanınız, kardeşiniz olarak her zaman yanınızda olacağız. Hizmet dönemi başladı. Hayırlı, güzel projelerinizi bekliyoruz" diye konuştu. 

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü de Bakan Çavuşoğlu'ndan her konuda gereken desteği aldıklarını söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin eski yönetimi zamanında hizmetler konusunda sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Tütüncü, bu sıkıntıların yeni dönemde yaşanmayacağını kaydetti. 

Bakan Çavuşoğlu, Varsak Mahallesi'ndeki Kayadibi Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından vatandaşlara teşekkür konuşması yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avrupa Birliği Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement