Avrupa Yüzme Birliği Toplantısı, İstanbul'da Yapıldı - Son Dakika
Spor

Avrupa Yüzme Birliği Toplantısı, İstanbul'da Yapıldı

Toplantıda, Türkiye'nin 2018 yılında İzmir'de düzenlemeyi planladığı Avrupa Yüzme Atlama Senkronize Açık Su ve Masterlar Yüzme Şampiyonası için hazırladığı adaylık dosyasının sunumu gerçekleştirildi.

29.03.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Yüzme Birliği (LEN) Yönetim Kurulu Toplantısı, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlendi.

LEN Başkanı Paolo Barelli'nin açış konuşması ile başlayan toplantıda LEN teknik ve sağlık komitesinin sunumunun ardından, Birliğin idari ve mali konuları gözden geçirildi. Aynı zamanda LEN'in 2015-2018 dönemi için şampiyona takvimi ele alındı. Ardından Türkiye'nin 2018 yılında İzmir'de düzenlemeyi planladığı Avrupa Yüzme-Atlama-Senkronize-Açık Su ve Masterlar Yüzme Şampiyonası için hazırladığı adaylık dosyasının sunumu yapıldı.

Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan'ın konuşması ile başlayan sunumda genel sekreter yardımcısı Cem Yıldırım; İzmir Halkapınar Spor Salonu, Narlıdere Atlama Havuzu ve Çeşme Açık Yüzme parkuru, genel organizasyon planı ve medya tanıtımı hakkında bilgi verdi. Federasyon teknik danışmanı Ömer Alporal ise portatif havuz ve atlama havuzu ile ilgili teknik sunum yaptı.

Sunum sonrasında LEN Başkanı Paolo Barelli ve LEN Yönetim Kurulu Üyesi Açık Su Branş Sorumlusu ve Türkiye Yüzme Federasyonu Başkan Vekili Onat Yıldırım özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kesti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Avrupa Yüzme Birliği Toplantısı, İstanbul'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement