Avrupa Yüzme Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Avrupa Yüzme Şampiyonası

Avrupa Yüzme Şampiyonası

Türkiye Senkronize Takımı "Free Combination" dalındaki ön elemede 10. oldu.

15.08.2014 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen 32. Avrupa Yüzme Şampiyonası'nda Türkiye Senkronize Takımı "free combination" dalında çıktığı ön eleme müsabakasında 10. oldu.

Şampiyonanın üçüncü gününde "free combination" kategorisindeki müsabakalara katılan Türkiye Senkronize Ekibi, toplamda 72.7667 puan elde etti.

Defne Bakırcı, Dilay Horasan, Ebru Mina Turhan, Hande Yıldız, Melike Turgut, Mısra Gündreş, Öykü Evliya, Öykü Halis, Selin Ünser ve Yağmur Ceylan Demircan'dan oluşan "Free Combination" ekibi, bu sonuçla 10 ülke arasında 10. sırada yer aldı.  Bu daldaki ön elemeyi 93.1667 puanla Ukrayna ilk sırada tamamlarken, İspanya 92.0333 puanla ikinci, İtalya ise 89.4000 puanla üçüncü oldu.

Ay-yıldızlı ekibin 17 Ağustos Pazar günü düzenlenecek "free combination" final yarışına katılacağı ifade edildi.

Şampiyonada Türk Senkronize Takmı'nın "free teknik" kategorisinde de yarın yapılacak final müsabakasında yer alacağı bildirildi.

Daha önce "duet free" ve "duet teknik" yarışlarına katılan Defne Bakırcı ve Mısra Gündeş ikilisi, her iki müsabakayı da 16. sırada tamamlayarak final şansını kaybetmişti.

Şampiyonada, 17 Ağustos'a kadar açık su ve senkronize yüzme yarışları devam edecek. 18-24 Ağustos arasında ise yüzme ve dalış müsabakaları yapılacak.

32. Avrupa Yüzme Şampiyonası'nda, 45 ülkeden, 900'ün üstünde sporcu madalya için yarışıyor. - Berlin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Avrupa Yüzme Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement