Aydem'de İsteyen Elektrik Borcunu Taksitli Ödeyebilecek - Son Dakika
Yerel

Aydem'de İsteyen Elektrik Borcunu Taksitli Ödeyebilecek

Aydem\'de İsteyen Elektrik Borcunu Taksitli Ödeyebilecek

Aydem, elektrik faturası ödemelerinde müşterilerine kredi kartı ile ödeme kolaylığı sunmaya başladı.

05.02.2015 09:52  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydem, elektrik faturası ödemelerinde müşterilerine kredi kartı ile ödeme kolaylığı sunmaya başladı. Aydın, Denizli ve Muğla illerindeki, Aydem müşterileri elektrik fatura ödemelerini kredi kartına 2 ila 9 aya kadar taksitlendirebilecekler.

Aydem'den yapılan açıklamaya göre; "Enerjisini Aydem'den alan tüketiciler, güncel elektrik faturalarını veya ödenmemiş geçmiş dönem elektrik faturalarını, kredi kartı ile 9 aya varan taksitlerle ödeyebilecekler. Akbank (Axess Card), Denizbank (Bonus Card), İş Bankası (Maximum Card), Garanti Bankası (Bonus Card) ve Yapı Kredi Bankası (World Card) ile yapılan anlaşmalar kapsamında, Aydem Müşterilerine elektrik tüketimi fatura ödemelerinde tek çekim imkanı sunulamamaktadır. Taksitli fatura ödemelerinden doğabilecek vade farkı, ilgili bankalar tarafından belirlenmekte ve müşteriye yansıtılmaktadır" denildi.

İsteyen müşterilerin kredi kartı ile de ödeme yapabileceğini belirten firma yetkilileri, faturalarını kredi kartı ile taksitli ödemek isteyen müşterilerin detaylı bilgileri gerek Müşteri iletişim merkezlerinden gerekse Aydem'in, www.aydem.com adlı web sitesinden öğrenebileceklerini belirttiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydem'de İsteyen Elektrik Borcunu Taksitli Ödeyebilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement