Aydemir: Kanaat Önderleri Tefekkür Kaynağımızdır - Son Dakika
Yerel

Aydemir: Kanaat Önderleri Tefekkür Kaynağımızdır

Aydemir: Kanaat Önderleri Tefekkür Kaynağımızdır

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Toplumsal kemali ifade eden, milletimizin dayandığı temelleri tebliğ ve tedris ettiren, her biri iman ve ifan abidesi olan mana planındaki toplum önderlerinin ufku, asla ayrılmayacağımız yol haritamızdır.

16.03.2016 16:14

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Toplumsal kemali ifade eden, milletimizin dayandığı temelleri tebliğ ve tedris ettiren, her biri iman ve ifan abidesi olan mana planındaki toplum önderlerinin ufku, asla ayrılmayacağımız yol haritamızdır.' dedi.

AYDEMİR KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Erzurum Milletvekili Çat'ta kanaat önderlerini ziyaret ederek istişarede bulundu, öngörü ve tavsiyelerini aldı. Kanaat önderleriyle gerçekleştirilen istişari görüşmelerde, onların toplumsal meselelere dair tespit ve vurgularını paylaştıklarını açıklayan Milletvekili Aydemir, 'Cemiyetin asgari ve azami müştereklerini, hayat tarzları, Yunusça üslupları, Mevlanaca meşrepleri, Alvarlı Efece duruşlarıyla kaydeden Kanaat önderleri, bizim hizmet manzumemizin kaynağıdır' değerlendirmesinde bulundu.

ONLAR YOLUMUZUN IŞIĞIDIR

Aydemir, 'Yüreklerimizi buluşturduğumuz, toplumsal irfan ve vicdanı besleyen, önder şahsiyetlerin kanaatleri, sorunlarımızın çözümünde yoğunlaştığımız ve dikkat kesildiğimiz bir çağrı, asla sapmayacağımız bir rotadır. Dimağ ve yürek hudutlarımızı çizen kanaat önderlerimiz, halka hizmet yolumuzun ışığıdır.' diye konuştu.

ALLAH ONLARI BAŞIMIZDAN BOZMASIN

Terör sorunun yaşandığı, bölücü emellerini sahnelemek isteyenlerin her türlü haince planı uygulamaya soktuğu gündemde, ortak akıl, haysiyet ve duruşu temsil eden kanaat önderlerinin tespit ve görüşlerinin hayati bir önem arz ettiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, 'Devletimizin dirliği, milletimizin birliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü noktasında tefekkürümüzü tarif ve temsil eden bu mümtaz şahsiyetlerin dualarının bereket ve gücü, devletimizin dirayetiyle ülkemiz terör odaklarına diz çöktürecektir. " yorumunu yaptı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydemir: Kanaat Önderleri Tefekkür Kaynağımızdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement