Aydın'da Bahar Yağmurları Sıcaklıları Normale Döndürecek - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Bahar Yağmurları Sıcaklıları Normale Döndürecek

Aydın\'da Bahar Yağmurları Sıcaklıları Normale Döndürecek

Ege Bölgesi’nin Salı gününden itibaren Orta Karadeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

24.03.2014 16:09

Ege Bölgesi'nin Salı gününden itibaren Orta Karadeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde başlayacak yağışların Salı ve Çarşamba günü Ege Bölgesi'nin büyük bir bölümünde aralıklarla görüleceği bekleniyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre; "Salı günü bölge genelinde aralıklarla yağış görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde gerçekleşmesi bekleniliyor. Çarşamba günü ise bölge geneli parçalı çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Çanakkale, Balıkesir ve İzmir İl geneli, Manisa merkez ve kuzey ilçeleri ile Aydın'ın kıyı ilçeleri aralıklı sağanak yağışlı olarak geçecek. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının; yağışlarla birlikte Salı günü 3 ila 6 derece azalarak hafta sonuna kadar mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniliyor" denildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Bahar Yağmurları Sıcaklıları Normale Döndürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement