Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) devam eden "Türkçe Yaz Okulu"na katılan yabancı öğrenciler, ADÜ Rektör Yardımcısı Recai Tunca'yı ziyaret etti.

12.08.2015 14:18

Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) devam eden "Türkçe Yaz Okulu"na katılan yabancı öğrenciler, ADÜ Rektör Yardımcısı Recai Tunca'yı ziyaret etti.

Adnan Menderes Üniversitesi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Yunus Emre Enstitüsü'nün 26 Temmuz - 19 Ağustos'ta düzenlediği programa katılan öğrenciler, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca'yı makamında ziyaret etti.

Program kapsamında çalışmalarına devam eden öğrencilerle sohbet  eden, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, "Yabancı uyruklu öğrencileri son derece önemsiyoruz. İleride üniversitemizin öğrencisi olurlarsa da onur duyarız. Üniversitemize kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize elimizden geldiğince tüm imkanları seferber ederek destek oluyoruz" dedi.

Nazilli Alzheimer merkezine ziyaret

Denizli Alzheimer Merkezi Başkan Yardımcısı Nergis Şenocak, Nazilli Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Hasta ve Yakınları Buluşma Merkezini ziyaret ederek, merkezin işleyişi hakkında bilgi aldı.

Şenocak, Türkiye'de ilk kez Nazilli'de 2011 yılında kurulan Nazilli modelini örnek alarak, Denizli'de de böyle bir merkezi kurmak istediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı da makamında ziyaret eden Şenocak, Nazilli'de 4 yıldır faaliyet gösteren merkez ve uygulamaların Türkiye genelinde bir örnek model teşkil ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık da çalışmalarda her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement