Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Lastik Sanayicileri Derneği ile Söke Belediyesi arasında yapılan protokol ile Söke'de de eski lastikler toplanmaya başladı.

03.03.2016 18:44

Lastik Sanayicileri Derneği ile Söke Belediyesi arasında yapılan protokol ile Söke'de de eski lastikler toplanmaya başladı.

Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşa çağrı yaparak, eski lastiklerini ekonomiye yeniden kazandırmak isteyenlerin belediye şantiyesine teslim edebileceklerini açıkladı.

Terörle mücadele eden polislere destek

Aydın Nazilli ve Kuyucak emniyet müdürlükleri ile Sultanhisar, Köşk ilçe amirlikleri tarafından başlatılan kampanyayla, doğu bölgelerinde terörle mücadele eden polis ve askerlere incir gönderiliyor.

Kampanya çerçevesinde incir üreticilerin desteği ile toplanan ve küçük paketler halinde hazırlanan incirler Şırnak, İdil, Cizre ve Silopi'de terörle mücadele eden asker ve polislere gönderiliyor.

Emniyet yetkililerinin yaptığı açıklamada, "Doğu ve Güneydoğu illerinde ailelerinden ve sevdiklerinden ayrı, canları pahasına terörle mücadele eden kahraman asker ve polislerimize incir gönderiyoruz. Bu sayede asker ve polisimize moral desteği de vermek istiyoruz" denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement