Aydın Diyanet-sen Divan Toplantısında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aydın Diyanet-sen Divan Toplantısında Buluştu

Aydın Diyanet-sen Divan Toplantısında Buluştu

Diyanet-Sen Aydın Şubesi il divan kurulu toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

10.02.2015 09:40

Diyanet-Sen Aydın Şubesi il divan kurulu toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Diyanet-Sen Aydın Şubesi İl Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, Diyanet-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Alim Şen, Sait Süleyman Doğan, Enver Dönger, Murat Yenikeçeci, Ahmet Petek, Adem Akdağ, İlçe Şube Başkanları, işyeri temsilcileri ve Diyanet çalışanları katıldı. Tanışma ve kaynaşma maksatlı düzenlenen İl Divan Kurulu toplantısında, İlçe Başkanları, görev yaptıkları ilçelerdeki din görevlileri ile birlikte ayrı ayrı kendilerini tanıttı.

Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, toplantıda yaptığı konuşmada; "Sizlerle bir araya gelerek heyecanımızı paylaşmamız, hep birlikte heyecan birikimini yenilememiz, vizyon ve hedeflerimizi tazelememiz büyük önem taşıyor. Bu yol haritamızın rehberi, yol göstericisi teşkilattır, üyelerimizdir ve sizlersiniz. Aydın Diyanet-Sen, diyanet ve vakıf hizmet kolunda faaliyet gösteren diğer sendikalara büyük fark atarak 900 e yaklaşan üye ile 11 kez yetkili sendika olmayı başardı. Bu başarı, azim ve istikrarın ürünüdür. Samimiyet ve ihlaslı yürüyüşün adıdır. Bu başarıda emeği geçen tüm şube yönetimi ve ilçe yönetimlerimize, işyeri temsilcilerimize ve siz değerli üyelerimize yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Diyanet-Sen olarak hizmet ve üye odaklı sendikacılık yaptıklarına işaret eden Emirdağ, "İnsan merkezli sendika mücadelemizi sürdürürken asla rehavete kapılmadan, inanç ve değerlerimizden asla taviz vermeden gece gündüz çalışacağız. Kardeşlik hukukumuzu geliştirerek, emin adımlarla yarınlara yürüyeceğiz. Şunu asla unutmayacağız, feraset sahibi olan diyanet-sen mensubuna rehavet yakışmaz tembellik yakışmaz ve acizlik de yakışmaz. 9 Kasım 2014'de gerçekleştirdiğimiz 3. Olağan Genel Kurulumuzun ardından sendikacılık açısından başarılı bir dönem geçirmeyi hedefliyoruz. 410'larla almış olduğumuz üye sayısını yaklaşık 900 e taşıdık. Tüm sıkıntısı olan üyelerimizin yanında olmaya çalıştık yanında olmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Diyanet-sen Divan Toplantısında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement