Aydınspor 1923'e Göztepe Maçı Öncesi Baklavalı Meşaleli Destek - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'e Göztepe Maçı Öncesi Baklavalı Meşaleli Destek

Aydınspor 1923\'e Göztepe Maçı Öncesi Baklavalı Meşaleli Destek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu oynanacak olan Ege derbisi öncesi Aydınspor 1923 taraftarları, futbolculara baklava ikramı ve meşale gösterisiyle Göztepe maçına hazırladı.

10.04.2014 17:08

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu oynanacak olan Ege derbisi öncesi Aydınspor 1923 taraftarları, futbolculara baklava ikramı ve meşale gösterisiyle Göztepe maçına hazırladı.

Aydınspor 1923, zorlu Göztepe maçının hazırlıklarını Adnan Menderes Stadyumu'nda yaptığı taktik idmanı ve çift kale maç ile sürdürdü. Göztepe maçının taktik idmanını yapan siyah beyazlı ekipte, zorlu maç öncesinde eksik oyuncunun bulunmaması teknik heyeti sevindirdi. Antrenmanı ziyaret eden Aydınspor 1923 taraftar grubu Asi Kankalar ise, oyuncuları zorlu Göztepe maçı öncesi moral vermek için tribüne çağırarak destek verdi. Aydınspor marşları ile birlikte meşale de yakan taraftarlar, teknik patron Mustafa Ceviz'i de alkışlayarak derbi öncesi başarı diledi. Antrenman sonrası futbolculara baklava ikramı yapılarak önemli Ege derbisi öncesi taraftar, yönetim ve futbolcular bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çift kale maçta oyuncuları sık sık uyaran Aydınspor 1923'ün teknik patronu Mustafa Ceviz, oyuncularını derbiye özel hazırlıyor. Antrenmanda bütün oyuncuların istekli olması gözlenirken Mustafa Ceviz, son haftalardaki istikrarlı gidişatı sürdürmek istediklerini dile getirdi. Kırklareli maçından sonra oyuncularını Göztepe maçına odaklanmaları konusunda uyardığını ifade eden Ceviz, "Eksik oyuncumuz bulunmuyor ve taraftarımızın da desteği ile Göztepe derbisini kazanmak istiyoruz. Camiamızın beklentilerini biliyoruz ve maçın centilmen bir havada geçmesini temenni ediyoruz. 3 puanı alan ve güzel futbolu oynayan tarafından bizim takımın olmasını istiyoruz. Hep beraber takım, taraftar ve Aydın olarak odaklanıp bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Öte yandan antrenmanı Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Süha Bayırlı ve Sportif Direktör Mesut Toros da izledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'e Göztepe Maçı Öncesi Baklavalı Meşaleli Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement