Aydınspor 1923: "Taraftarımız Maça Türk Bağrağıyla Gelsin" - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923: "Taraftarımız Maça Türk Bağrağıyla Gelsin"

Türkiye Kupası'nda Silopi'de oynanan olaylı maçta Bölgesel Amatör Lig takımlı Cizrespor'a 3-1 yenilip elenen Aydınspor 1923'ün yönetimi, pazar günkü Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında bilet fiyatlarını 1 liraya indirdi, taraftarlarını da stada Türk bayraklarıyla gelmeye davet etti.

26.09.2014 15:00

Türkiye Kupası'nda Silopi'de oynanan olaylı maçta Bölgesel Amatör Lig takımlı Cizrespor'a 3-1 yenilip elenen Aydınspor 1923'ün yönetimi, pazar günkü Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında bilet fiyatlarını 1 liraya indirdi, taraftarlarını da stada Türk bayraklarıyla gelmeye davet etti.

Silopi'de yaşananlara en iyi cevabı Adnan Menderes Stadı'nda vereceklerini söyleyen Başkan Yardımcısı Erdal Karakavukoğlu, "Taraftarlarımızdan tribünleri doldurmalarını bekliyoruz" dedi. Cizrespor maçındaki olaylarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ne bir kınama, ne de geçmiş olsun mesajı geldiğini belirten Erdal Karakavukoğlu, şunları söyledi:

"Bunca ilgisizlik yetmezmiş gibi, Futbol Federayonu'n arayıp Tavşanlı Linyitspor maçına, 'Ne Mutlu Türküm Diyene' yazılı pankartla çıkmak istediğimizi bildirdiğimizde, siyasi içerikli mesaj olduğu için ceza alabileceğimiz söylendi. Ben bir Aydınspor 1923 yöneticisi olanak Futbol Fedarasyonu'nu istifaya davet ediyorum." - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923: 'Taraftarımız Maça Türk Bağrağıyla Gelsin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement