Aynı Camide 2 Ayrı Mısır Protestosu - Son Dakika
Güncel

Aynı Camide 2 Ayrı Mısır Protestosu

Aynı Camide 2 Ayrı Mısır Protestosu

Eskişehir'de İHH üyeleri, hazırladıkları Mısır'daki idamlarla ilgili ortak basın açıklamasını, aynı caminin farklı yerlerinde okudu.

11.04.2014 18:29  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de Anadolu Gençlik Derneği ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) üyeleri, cuma namazı çıkışında hazırladıkları Mısır'daki idamlarla ilgili ortak basın açıklamasını, aynı caminin farklı yerlerinde okudu. Mısır'da 529 kişi hakkında verilen idam kararı Eskişehir'de protesto edildi.

Anadolu Gençlik Derneği ile İHH tarafından cuma namazı çıkışında Reşadiye Camii'nde aynı anda iki farklı yerde basın açıklaması yapıldı. Altında Anadolu Gençlik Derneği Eskişehir Şube Başkanı Mehmet Eren ve Eskişehir İHH Sorumlusu Musa Karadaş'ın isimleri yer aldığı ortak basın açıklaması iki kuruluş arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle birlikte yapılmadı. Cuma namazı çıkışında Anadolu Gençlik Derneği üyesi yaklaşık 100 kişi Reşadiye Camii avlusunda, 200 kadar İHH üyesi de aynı caminin bahçe çıkışında eski adliye binasının yanında toplanarak ortak hazırlanan basın açıklamasını okudular. Yapılan konuşmaların ardından her iki grup çeşitli sloganlar atıp dua okuduktan sonra dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aynı Camide 2 Ayrı Mısır Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement