Ayşe Böhürler: Şafak Pavey AK Parti'den Vekil Olabilirdi - Son Dakika
Güncel

Ayşe Böhürler: Şafak Pavey AK Parti'den Vekil Olabilirdi

Gazeteci Ayşe Böhürler, "Şafak Pavey ve annesine AK Parti"nin kuruluş döneminde milletvekilliği teklifi yapılacaktı. Ama olmadı." dedi.

23.01.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Aykırı Sorular' programına konuk olan Gazeteci Ayşe Böhürler, CHP Milletvekili Şafak Pavey'le ilgili çarpıcı detayları açıkladı.

"BAŞBAKAN'IN EVİNE TEKLİFSİZ GİDEBİLİYORDU"

Pavey'in ailesini yakından tanıdığını söyleyen Böhürler, annesi Ayşe Önal'ın belediye başkanlığı döneminde Erdoğan'ın evine teklifsiz gidebilen bir kaç isimden biri olduğunu anlattı. Pavey'in annesi Ayşe Önal'ın Tansu Çiller mağduru olduğunu ifade eden Böhürler "Başörtülü vekillerin Meclis'e geldiği esnada ben Şafak'tan daha devrimci bir konuşma beklerdim. Hem Şafak'ı hem de ailesini yakından tanıyorum. Uzun bir hukukumuz var. Ayşe Önal, Başbakan Erdoğan'ın evine teklifsiz gidebilen bir kaç isimden biriydi" şeklinde konuştu.

"PAVEY, AK PARTİ'DEN VEKİL OLABİLİRDİ"

Şafak Pavey'in AK Parti'nin kapısında döndüğüne işaret eden Böhürler "Kurucu ve milletvekili olması düşünülen isimlerden biriydi. Teklif noktasına gidilmedi ama ismi sıklıkla dile getirildi. Hem Şafak Pavey hem de annesi AK Parti'den milletvekili olabilirdi. Şafak Pavey'in şimdilerde bu camiaya yabancıymış gibi davranmasını yadırgadım" dedi.

Ayşe Böhürler: Şafak Pavey AK Parti\'den Vekil Olabilirdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ayşe Böhürler: Şafak Pavey AK Parti'den Vekil Olabilirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SELİM: MURAT SERTEL O 100'LÜK AMPUL 30 MART AKŞAMI BİR TARAFINIZDA PATLAYACAK MERAK ETME SABRET................. 5 6 Yanıtla

Advertisement