Ayvalık AK Parti'den Pide ve Ayranlı İftar - Son Dakika
Yerel

Ayvalık AK Parti'den Pide ve Ayranlı İftar

Ayvalık AK Parti\'den Pide ve Ayranlı İftar

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz yıl Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeği veren AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı bünyesindeki AK kadınlar vatandaşlara iftar saatinde pide ve ayran dağıttı.

10.07.2013 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz yıl Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeği veren AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı bünyesindeki AK kadınlar vatandaşlara iftar saatinde pide ve ayran dağıttı.

Geçtiğimiz yıl Ramazan ayı süresince her akşam binlerce vatandaşa iftar yemeği veren Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı bu yıl, iftar saatlerinde vatandaşların evlerindeki iftar sofralarına konuk olmaya hazırlanırken, Ramazan'ın ilk iftarında ise AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimi geçen yılki geleneği bozmayarak vatandaşlara pide ve ayran dağıttı. AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlık binası önünde, iftar saatinde gerçekleşen pide ayran dağıtımı; Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan'ın öncülüğünde gerçekleşti.

Dağıtım sırasında AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca'nın yanı sıra ilçe yöneticileri ile İlçe Gençlik Kolları üyelerinin de Akkadınları yalnız bırakmadığı gözlendi. Yüzlerce vatandaşa dağıtılan pide ve ayranların kısa sürede tükenmesi dikkat çekerken, dağıtım ile ilgili görüşlerini aldığımız AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan, tüm Ayvalık halkına Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca ise muhabirimize yaptığı açıklamada, geçen yıl Ramazan ayında her akşam yüzlerce vatandaşa verdikleri iftar yemeği konseptini bu yıl, vatandaşların evindeki iftar yemeklerine konuk olarak değiştirdiklerini belirtti.

Çakırca yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın evlerine daha önceden gidecek olan partili arkadaşlarımız gereken her türlü yardımı ve katkıyı verecektir. Bizlerde her akşam başka bir vatandaşımızın evine konuk olarak Ramazan ayını halkımızla birlikte idrak etmiş olacağız. Allah tüm halkımızın tuttuğu oruçları kabul etsin, Ramazan Ayvalık halkına ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık AK Parti'den Pide ve Ayranlı İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement