Ayvalık'ta Arıkantürk'ün "Bir Düş Gördüm" Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Arıkantürk'ün "Bir Düş Gördüm" Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü

Ayvalık\'ta Arıkantürk\'ün "Bir Düş Gördüm" Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi, İzmirli fotoğraf sanatçısı İsmet Arıkantürk’ün “Bir Düş Gördüm” adlı fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı.

02.09.2015 16:59

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi, İzmirli fotoğraf sanatçısı İsmet Arıkantürk'ün "Bir Düş Gördüm" adlı fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı. Sergi, Ayvalık, Cunda'daki Little Buddhart sanat galerisinde kalabalık bir izleyici topluluğunun katılımı ile açılırken Burhaniyeli fotoğrafçılar da İsmet hanımı yalnız bırakmadı. .

Merkezi Burhaniye de bulunan Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği üyesi olan emekli bankacı İsmet Arıkantürk'ün Ayvalık sergisi ilgi gördü. Sergiye, Ayvalık ve Burhaniye'den çok sayıda sanatsever katıldı. Fotoğraf konusunda, yurtiçi ve yurtdışında birçok sergiye katılmış olan Arıkantürk'ün çok sayıda ödülü bulunuyor. Yaratıcı ve kurgu fotoğraf dalına yönelmiş olan Arıkantürk," Renkler, sesler, değişik kültürel öğeler gibi esin kaynaklarını atölye çalışmalarımda kullanarak düşlerimi masalsı fotoğraflara dönüştürmeye çalışıyorum. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Beni yalnız bırakmayan sanatsever dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 23 fotoğrafın yer aldığı sergi 15 gün açık kalacak. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Arıkantürk'ün 'Bir Düş Gördüm' Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement