Ayvalık'ta Parasailing Yaparken Ağır Yaralanan Kardeşler Kurtarılamadı - Son Dakika
Güncel

Ayvalık'ta Parasailing Yaparken Ağır Yaralanan Kardeşler Kurtarılamadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sürat motorunun arkasına bağlanarak deniz üzerinde paraşütle uçma imkanı sağlayan “parasailing” yaparken aniden ortaya çıkan hortumda yaklaşık 5 kilometre sürüklenerek ağır yaralanan 2 kardeş, sevk edildikleri İzmir ve Edremit hastanelerinde hayatlarını kaybetti.

22.09.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sürat motorunun arkasına bağlanarak deniz üzerinde paraşütle uçma imkanı sağlayan "parasailing" yaparken aniden ortaya çıkan hortumda yaklaşık 5 kilometre sürüklenerek ağır yaralanan 2 kardeş, sevk edildikleri İzmir ve Edremit hastanelerinde hayatlarını kaybetti.

Önceki gün saat 16.00 sıralarında Sarımsaklı plajları Vakıfbank Sosyal Tesisleri açıklarında parasailing yaparken aniden çıkan hortumda sürat motoruna bağlı paraşütün çelik ipinin kopması üzerine beraber yaklaşık 5 kilometre sürüklenerek, Tuzla mevkiindeki bir evin çatısına düşerek ağır yaralanan Bilal Aytekin (29) ve Erhan Aytekin (34) kardeşler hayata tutunamadı. Düştükleri evin çatısından jandarma ve vatandaşların yardımıyla indirilen ve olay yerine gelen bir ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Elazığlı kardeşlerden Erhan Aytekin'in sevk edildiği Edremit Devlet Hastanesi'nde, kardeşi Bilal Aytekin'in ise sevk edildiği İzmir'deki özel bir hastanede hayatını kaybetti. Aytekin kardeşlerin yaralandığını öğrenen yakınları Ayvalık Devlet Hastanesi önünde fenalık geçirirken, olayla ilgili A.H (39), M.B (27) ve O.G (34) adlı parasailing yetkililerinin gözaltına alındıkları öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayvalık'ta Parasailing Yaparken Ağır Yaralanan Kardeşler Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement