Bacanak Cinayetine 30 Yıl - Son Dakika
Yerel

Bacanak Cinayetine 30 Yıl

Bacanak Cinayetine 30 Yıl

Kayseri’de, keser ve bıçak ile öldürülen Menderes Oflazoğlu’nun katil zanlıları Yaşar ve Cansel G. çiftine yapılan yargılama sonrasında toplam 30 yıl hapis cezası verildi.

30.10.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de, keser ve bıçak ile öldürülen Menderes Oflazoğlu'nun katil zanlıları Yaşar ve Cansel G. çiftine yapılan yargılama sonrasında toplam 30 yıl hapis cezası verildi.

3. Ağır Ceze Mahkemesi'nde görülen davada, Yaşar ve Cansel G. çiftine mahkeme heyeti ilk olarak müebbet hapis cezası verdi. Olayda tahrik olduğu gerekçesiyle bu ceza önce 18'er yıla, sanıkların duruşmadaki iyi halleri nedeniyle ise ceza 15'en yıla düşürüldü.

28 Şubat 2014 tarihinde meydana gelen olayda Argıncık Polis Merkezi'ne gelen 50 yaşındaki Yaşar G. ve eşi Cansel G.'nin, 5 gün önce Mimarsinan Mahallesi Aras Sokak'ta bulunan evlerinde cinayet işlediklerini itiraf ederek teslim olmuşlardı.

Yaşar ve Cansel G.'nin verdiği ifadeler doğrultusunda eve gelen polis ekipleri, evde halıya sarılı ceset bulmuştu. Yapılan incelemelerde, cesedin Yaşar G.'nin bacanağı Menderes Oflazoğlu'na (51) ait olduğu belirlenmişti.

Yaşar G. ve Cansel G.'nin, cesedi halıya sardıkları, olaydan 5 gün sonra Antalya'da bulunan çocuklarının Kayseri'ye gelerek çifti teslim olmaları konusunda ikna etmiş ve çiftin Argıncık Polis Merkezi'ne giderek teslim olmuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bacanak Cinayetine 30 Yıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement