Bağlar'da Yalar Güven Tazeledi - Son Dakika
Politika

Bağlar'da Yalar Güven Tazeledi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi AK Parti 3. Olağan kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen kongrede İş Adamı Hüseyin Yalar delegelerin tüm oylarını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

14.11.2014 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde düzenlenen AK Parti Bağlar 3. Olağan kongresine AK Parti Grup Başkan Vekili, Mahir Ünal AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Halkla ilişkiler Başkanı İş adamı Mehmet Alİ Kırsaçlı , İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Kadın Kolları ve Yönetimleri, İl ve İlçe Gençlik Kolları ve yönetimleri ve birçok partili katıldı.

Kongrede yeniden başkanlığa seçilen ve bir konuşma yapan Hüseyin Yalar davetlilere teşekkür etti. Kongreye katılan tüm herkesi kalbi duygularla selamladığını belirten Hüseyin Yalar, "Yeni Bağları, Yeni Diyarbakır'ı ve dolayısıyla Yeni Türkiye'yi İnşa temelleri attığımız bu salonda bu coşkuyu bizimle paylaşan ve sevincimize sevinç katan Sayın AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Mahir Ünal, Sayın MKYK Üyelerimiz, Sayın Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz, Sayın Milletvekillerimiz, Sayın İl Başkanımız,Sayın Tarım ve Köyişleri Bakan Yardımcımız Kutbettin Arzu, Sayın İlçe Başkanlarımız,Belediye Meclis Üyelerimiz,Kadın Kollarımız,Gençlik Kollarımız,Delegelerimiz,Basınımızın güzide temsilcileri Gücümüzün asıl kaynağı sevgili Halkımızı ve Tüm Misafirlerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Hepiniz 3. Olağan Kongremize hoş geldiniz. Sevinç ve Heyecanınızı paylaştığım bu çoşkulu Kongrede bir kez daha görüyorum ki, AK Partinin bu büyük başarısında en önemli pay, AK Parti teşkilatlarınındır. Bu Teşkilatın bir üyesi olmaktan onur duyuyorum" diye konuştu.

AK Parti'nin her geçen gün dahada büyüdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Hüseyin Yalar, "Önceki dönemlerde görev alan tüm başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkür ediyor minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bu partiye gönül vermişiz ve temiz toplum temiz siyaset sloganıyla hareket ediyoruz. Başta Bağlar olmak üzere tüm Diyarbakır'a hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu yolda bize destek veren herkese de saygılarımı iletiyorum" dedi.

Konuşmalarını Diyarbakır'ın ünlü şairi merhum Cahit Sıtkı Tarancı'nın 'Memleket İsterim' şiiri ile tamamlayan Hüseyin Yalar kongre sonrası davetlileri kapıda yolculadı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Bağlar'da Yalar Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement