Bahçeli, Klasik Otomobilden Vazgeçmiyor - Son Dakika
Güncel

Bahçeli, Klasik Otomobilden Vazgeçmiyor

Bahçeli, MHP Merkez Yönetim Kurulu'nun toplantısının yapıldığı otele, klasik otomobilini kullanarak geldi. Arabeske de ilgi duyan Bahçeli, bu iki tutkusuyla biliniyor.

12.10.2014 12:54  Güncelleme: 13:32

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Merkez Yönetim Kurulu ve TBMM Grubu Ortak Toplantısı Kızılcahamam'da devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplantının yapıldığı Patalya Otel'e klasik otomobilini kullanarak geldi.

KENDİ KULLANDI

MHP, Kızılcahamam'da "Ülke gündeminde yer alan konular ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaların" ele alınacağı MHP Merkez Yönetim Kurulu ve TBMM Grubu Ortak Toplantısı gerçekleştiriyor. Cuma günü başlayan kampın üçüncü gününde MHP Genel Başkanı Bahçeli, toplantının yapıldığı Patalya Otel'e klasik bir otomobili kullanarak geldi.


BAHÇELİ'NİN KLASİK ARAÇLARI

Geçtiğimiz günlerde klasik otomobil garajına 1978 Model bir Mercedes ekleyen Devlet Bahçeli'nin klasik araçları MHP Genel Merkezi'nin garajında bulunuyor. Bahçeli'nin diğer klasik araçları ise 1982 model 06 DB 1923 plakalı beyaz Mercedes, 1987 model O6 TCD 05 plakalı beyaz renkli Volvo ile 06 TC 2023 plakalı kırmızı renkli Buick ile 1971 model Ford Taunus.

UZUN YOLDA FERDİ TAYFUR DİNLİYOR

Arabesk müziğe de ilgi duyan Bahçeli, uzun yola çıktığında Ferdi Tayfur'u severek dinliyor. Ferdi Tayfur'a olan ilgisini ise şöyle açıklıyor: "Aslında her türlü müziği dinlerim. Ama Ferdi Tayfur'u çok severim. Tabii kendisi hemşerim olmasının dışında büyük bir müzik adamıdır. Gerçekten mümtaz bir şahsiyettir. Çok küçük yaştan beri verilen bir hayat mücadelesi vardır. Takdire şayandır, gençlere örnek bir davranıştır. O hayat şartlarında insanlar zirveye çıkabiliyorsa, bunu herkes için söz konusu olabilecek bir davranış olarak görmek lazım. İkincisi çok güzel besteleri var. Uzun yollarda zevkle araba kullanmaya vesile oluyor, dinlendirici oluyor. Bir üçüncüsü de hemşerimiz, Adanalı. O bakımdan Ferdi Tayfur'u seviyoruz."

Bahçeli, Klasik Otomobilden Vazgeçmiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçeli, Klasik Otomobilden Vazgeçmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • türkoğlu türk: adamlık budur 200 milyon dolara doğmaşın hakkıyla uçak alıp binmek değildir euroları sıfırlamak değildir oturduğu makamı kullanmak değildir 26 1 Yanıtla
  • ALPEREN TÜRKEŞ: SENİN YÜZÜNDEN MHP'YE OY VEREN ÜLKÜCÜ KALMAYACAK. ÜLKÜCÜYÜM FAKAT SENİN SAYENDE ARTIK MHP'Lİ DEĞİLİM. HİÇBİR PARTİYE OY VERMİYORUM. 6 8 Yanıtla
  • raskoln: reyisde işini biliyor:) 12 0 Yanıtla
  • ASD: BAZILARI GİBİ HIRSIZLIĞI HOBİ EDİNMEMİŞ TEBRİKLER. 11 1 Yanıtla
  • Bora: Allahına kurban Bahçeli 7 2 Yanıtla
  • halk...: bu eski araba sevdandaki performansı birazda siyasette göstersen tanıda doyulmaz. sonuçta iyi adamsın da; memleket ne durumda sen neler yapıyosun. 2 0 Yanıtla
  • Kabil: Milletin derdi ne bunun derdi ne yaziklar olsun basiretsiz baskanima nerde basbug nerde... 0 0 Yanıtla

Advertisement