Bahçeli Partilileri Uyardı - Son Dakika
Politika

Bahçeli Partilileri Uyardı

Bahçeli Partilileri Uyardı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu’nun Kumru ve Korgan ilçelerinde vatandaşlara hitap etti.

18.03.2014 20:20

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu'nun Kumru ve Korgan ilçelerinde vatandaşlara hitap etti.

İlk olarak Kumru'da konuşan Bahçeli, MHP olarak Kumru'daki bütün siyasi partilere başarılar dilediğini söyledi. Kendisine gösterilen ilgiye ve yaklaşıma teşekkür ettiğini kaydeden Bahçeli, "Siyasi partiler, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Aziz milletimizin evlatları, partilerin şemsiyesi altında yine milletimizin hizmetinde olmayı arzulamaktadırlar. MHP de bu siyasi partilerden biridir. ve Türk siyasi hayatında 45. yılını kutlamaktadır. Ordu ilimiz 750 bini geçen nüfusuyla diğer Büyükşehirlerle birlikte çok daha farklı bir konuma gelmiştir" dedi.

"HİLE VE OY GASPINA KARŞI ÇOK DİKKATLİ OLUN"

Seçim günü yapılması muhtemel hile ve oy çalmalara karşı partilileri uyaran Bahçeli, "Mesela Kumru'da bir ilkokulda 25 sandık var. Bu sandıklardan birinde A partisi 11 oy almış olsun. Ama sandık sayım sırasında görevli olanlar hile ve oy çalmaya müsait hale geldikleri takdirde o 11 oyun ister başına, ister sonuna 1 ilave ettiğiniz vakit 111 oy olur. Bu miktar önemli bir oydur. Bir hakkın gaspı olabilir. veya açık ara kazanmaya vesile de olabilir" diye konuştu.

Kumru'dan sonra Korgan'a geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasının başında Ordu Büyükşehir ve ilçelerin belediye başkan adaylarını tanıttı. Bahçeli tanıtım sırasında, "Seçim sonuçlarının en hayırlısını diliyorum. Bu sadece belediye seçimi değildir. Türkiye'nin sorunlarının derinleştiği bir süreçte yapılacak bir seçimdir. Ağustos'ta cumhurbaşkanımızı seçmiş olacağız. 2015'te milletvekili seçimleri olacaktır. Bu üç siyasi olayı birlikte yaşayacağız. Siyasetin geleceğini belirleyeceğiz. 16 büyük şehrimiz var. Son yapılan düzenlemelerle 30'a çıktı. Bunlardan biri de Ordu'dur. Önemli bir gelişme açısından çok hayırlı olmuştur. Seçim sonuçları da bunu gösterecektir. Dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalıyız. Önemli projeler üretmeliyiz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bahçeli Partilileri Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement