Bakan Ala Erzurum'da (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Ala Erzurum'da (3)

Bakan Ala Erzurum\'da (3)

efkan ALA: O ŞEHİTLERİMİZ BU MİLLETİN EVLADI ARTIKOltu Belediye Başkanlığı'nda şehit aileleri ile görüşen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Türkiye'nin birliği ve bütünlüğü için 78 milyonun el birliğiyle çaba sarf ettiklerini söyledi.

05.03.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

efkan ALA: O ŞEHİTLERİMİZ BU MİLLETİN EVLADI ARTIK

Oltu Belediye Başkanlığı'nda şehit aileleri ile görüşen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Türkiye'nin birliği ve bütünlüğü için 78 milyonun el birliğiyle çaba sarf ettiklerini söyledi. Efkan Ala, "Bu prangayı hep birlikte inşallah ayağımızdan çıkaracağız. Bunda bir şüphe yok. O şehitlerimiz ailelerimiz hep birlikte bedel ödüyor. Onlar bizim evlatlarımız. Onlar bu milletin evladı artık" dedi.

Türkiye'nin bu prangadan bir an önce kurtulması gerektiğini belirten Efkan Ala, sözlerini şöyle,"Biz devlet olarak millet olarak yapmamız gerekeni yapıyoruz. İştahı kabaranlar bilsinler ki Türkiye'den alabilecekleri bir şey yok. Türkiye'yi yolundan alı koyamayacaklar. Çünkü müthiş bir dinamizm var. Müthiş bir bütünlük var. Müthiş bir gönül birliği var. Aynı kelimelerle Silopi'deki evdeki duyduğum kelimelerle Oltu'daki şehit ailesinden de aynı şeyi duyuyorum" diye konuştu.

Hakkari'nin Şemdinli'de geçen yıl çatışmada şehit olan 24 yaşındaki sözleşmeli piyade er Batıkan Avcı'nın babası Köksal Avcı da görüşme sırasında "Sayın cumhurbaşkanıma, başbakanıma, genelkurmay başkanıma özellikle çok teşekkür ediyorum. Bütün devlet erkanına. Vatan sağ olsun. Benim 3 çocuğum daha var. Vatana feda etmeye hazırım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Ala Erzurum'da (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement