Bakan Avcı: "Proje Takdire Şayan" - Son Dakika
Yerel

Bakan Avcı: "Proje Takdire Şayan"

Bakan Avcı: "Proje Takdire Şayan"

Şahinbey Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında 10 bin öğrenciyi uçakla Çanakkale’ye götürmeye devam ederken, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da Çanakkale’de Gaziantepli öğrencilerle bir araya geldi.

13.05.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında 10 bin öğrenciyi uçakla Çanakkale'ye götürmeye devam ederken, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da Çanakkale'de Gaziantepli öğrencilerle bir araya geldi.

Gaziantep'ten kendilerine tahsis edilen özel bir uçakla Çanakkale'ye uçan çocuklar, Çanakkale havaalanında sürprizle karşılaştı. Programı nedeniyle Çanakkale'de bulunan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gaziantepli öğrencilerle bir araya geldi. 10 bin öğrencinin Şahinbey Belediyesi tarafından Çanakkale'ye getirildiğini öğrenince mutlu olduğunu ifade eden Bakan Avcı, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Düzenlenen projenin takdire şayan olduğunu ifade Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bu tür projeler sayesinde gençlere vatan sevgisinin aşılandığını söyledi.

Bakan Avcı'yı Çanakkale de karşılarında gören Gaziantepli öğrenciler ise Milli Eğitim Bakanı ile konuşmanın ve fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşadılar. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Avcı: 'Proje Takdire Şayan' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement