Bakan Ayşenur İslam, Kadın Girişimcinin Dükkanını Açtı - Son Dakika
Yerel

Bakan Ayşenur İslam, Kadın Girişimcinin Dükkanını Açtı

Bakan Ayşenur İslam, Kadın Girişimcinin Dükkanını Açtı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, seçim çalışmaları için gittiği Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kadın girişimcinin yeni işyeri kurdelesini kesti.

10.03.2014 19:33  Güncelleme: 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, seçim çalışmaları için gittiği Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kadın girişimcinin yeni işyeri kurdelesini kesti.

Bolu'da bir dizi incelemelerde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, daha sonra yerel seçim çalışmalarına destek amaçlı Mudurnu ilçesine geçti. İlçede AK Parti seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Bakan İslam, daha sonra KOSGEB kursuna katılan ve sertifika alıp projesini KOSGEB'e sunan Kadın Girişimci Güzide Kocabay'a ait 'Arasta Bazaar' isimli dükkanın açılışını yaptı. Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camii İmam Hatibi Abdullah Baştürk, açılış öncesi dua yaptı. Duanın ardından işyeri açılışı için kurdeleyi Bakan Ayşenur İslam, AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ile Ali Ercoşkun ve Mudurnu Belediye Başkan Adayı Metin Soygür birlikte kesti.

Kurdele kesiminin ardından Bakan İslam, işyeri sahibi Güzide Kocabay'a 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. İşyeri sahibi Güzide Kocabay da Bakan Ayşenur İslam'a üzerinde Mudurnu yazılı bir el çantası hediye etti. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Ayşenur İslam, Kadın Girişimcinin Dükkanını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement