Bakan Çavuşoğlu Yağmur Altında Güreş İzledi (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Çavuşoğlu Yağmur Altında Güreş İzledi (3)

Bakan Çavuşoğlu Yağmur Altında Güreş İzledi (3)

Bakan ÇAVUŞOĞLU: KALLEŞÇE SALDIRI Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'daki taziye ziyaretinin ardından evine geçmeden önce gazetecilere açıklama yaptı.

26.10.2014 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan ÇAVUŞOĞLU: KALLEŞÇE SALDIRI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'daki taziye ziyaretinin ardından evine geçmeden önce gazetecilere açıklama yaptı. Esad yönetimi ve terör örgütlerinin Suriye'nin istikrarsızlığı için her türlü gayreti gösterdiğini ve bunu fırsat bilerek Türkiye'yi de karıştırmaya çalıştıklarını belirten Bakan Çavuşoğlu, Suriye'nin Kobani ile ön plana çıkmaya başladığını, ancak IŞİD'in Bağdat yakınlarına kadar yaklaştığını söyledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu şöyle konuştu:

"IŞİD şu anda Irak'ın 3'te 1'ini kontrol ediyor. Bir taraftan Esad, bir taraftan terör örgütleri Suriye'nin istikrarsızlığı için her türlü gayreti gösteriyor. İnsanları katletmeye devam ediyorlar. Bunu fırsat bilerek Türkiye'yi de karıştırmaya çalışıyorlar. Dün 3 kardeşimizi şehit verdik. Hem de maskeleri takarak kalleşçe bir saldırı gerçekleştirdiler. Yeni yasayla, maske takarak işlenen suçlar için hukuki önlemleri alacağız. Hem cezaları artıracağız, hem de polisimize bu anlamda yetkiler vereceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çavuşoğlu Yağmur Altında Güreş İzledi (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement