Bakan Eroğlu Onların Hepsini Sandığa Gömün - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu Onların Hepsini Sandığa Gömün

Bakan Eroğlu Onların Hepsini Sandığa Gömün

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bırakın her şeye 'öyle- böyle' diyenleri. Bırakın her şeye 'hayır' diyen ve sadece kendi nefsini düşünenleri. Onların hepsini sandığa gömün dedi.

18.10.2015 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bırakın her şeye 'öyle- böyle' diyenleri. Bırakın her şeye 'hayır' diyen ve sadece kendi nefsini düşünenleri. Onların hepsini sandığa gömün dedi. Afyonkarahisar'da Anıtpark önünde düzenlenen törende 44 milyon yatırım bedelli 28 tesisin temelini atan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yapımı tamamlanan 78 milyon TL'lik 18 tesisin de açılışını gerçekleştirdi. Temel atma ve açılış törenine Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Partili Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak ile bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Siyasi istikrarın sağlanmasının memleket meselesi haline geldiğini aktaran Bakan Eroğlu, muhalefetin sandığa gömülmesini istedi. 1 Kasım'da siyasi istikrardan yana oy kullanılmasını isteyen Bakan Eroğlu, Siyasi istikrar olmasa bunların hiç birisi yapılamazdı. 1 Kasım'da bütün Afyonkarahisarlılar siyasi istikrara oy vereceksiniz. Bu mesele onun, bunun meselesi değil. Bu A partisinin, B partisinin meselesi değildir. Bu mesele memleket meselesidir. Buna yürekten inanıyorum. Bırakın her şeye 'öyle böyle' diyenleri. Bırakın her şeye 'hayır' diyen ve sadece kendi nefsini düşünenleri. Onların hepsini sandığa gömün. Onlardan ne köy ne kasaba olur diye konuştu.

Fidan üretimi yapacak çiftçilere yer tahsisi kurası çeken Bakan Eroğlu, Sandıklı Yunus Emre Göleti'nin müteahhidini de kürsüye çağırarak göletin erken tamamlanmasını istedi. Temel atma ve açılışları kurdele keserek gerçekleştiren Bakan Eroğlu, Muharrem ayı nedeniyle Afyonkarahisar Belediyesi'nin aşure dağıtımına katıldı. Bakan Eroğlu, törenin ardından merkeze bağlı Gebeceler ve Susuz mahallelerindeki mitingler için alandan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu Onların Hepsini Sandığa Gömün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement