Bakan Eroğlu: Başkanlık Sistemi Türkiye İçin Şart - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Başkanlık Sistemi Türkiye İçin Şart

Bakan Eroğlu: Başkanlık Sistemi Türkiye İçin Şart

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Burdur programı dönüşünde Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde parti teşkilatını ziyaret etti.

13.11.2015 19:08  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, burada partililerle sohbet etti ve hem partililere hem de basın mensuplarına lokum ikram etti.

'BAŞKANLIK SİSTEMİ TÜRKİYE İÇİN ŞART'

Burada konuşmasının ardından gazetecilerin başkanlık sistemiyle ilgili sorusunu yanıtlayan Bakan Eroğlu, "Başkanlık sistemi Türkiye için şart. Artık Türkiye'nin kabuğunu yırtması lazım. Başkanlık sistemini herkese anlatmak gerekir diye düşünüyorum. Bunu vatandaşlara anlatacağız. Artık Türkiye çok büyüdü, artık G-20 içinde. Türkiye bu tür organizasyonları başarı ile gerçekleştiriyor. Bu bakımdan başkanlık sistemi de önemli. Zaten gidişat o istikamette" dedi.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİYLE KARŞILANDI

Sonrasında belediyeye geçen Bakan Eroğlu, havai fişek gösterileriyle karşılandı. Burada bekleyen kalabalığa hitap eden Bakan Eroğlu, 1 Kasım seçimleri için teşekkür etti. Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret eden Bakan Eroğlu, daha sonra ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Başkanlık Sistemi Türkiye İçin Şart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement