Bakan Gürcan Burdur'da - Son Dakika
Güncel

Bakan Gürcan Burdur'da

Bakan Gürcan Burdur\'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Burdur’un Çeltikçi ilçesinde ilçe halkıyla bayramlaştı.

25.09.2015 17:59

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Burdur'un Çeltikçi ilçesinde ilçe halkıyla bayramlaştı. Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın ve vatandaşlarla selamlaşan Bakan Gürcan, bayramlaşmada sıraya geçen çocuklara da yakın ilgi gösterdi.

AK Parti Çeltikçi İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, AK Parti Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Reşat Petek ve Kamil Özcan katıldı. Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Bakan Gürcan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

"BURDURLU OLMANIN AYRICALIĞINI YAŞATTINIZ"

Çeltikçi halkının Kurban Bayramı'nı tebrik eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, "Sevgili hemşehrilerim, hayatımda yaşadığım en güzel karşılamaydı, çok teşekkür ediyorum. Çeltikçi'yi durak, mola yeri gibi düşündüm. Bir köy galiba değil mi dedim, evet dediler ve kendimden utandım. Beni çok güzel karşıladınız çok teşekkür ediyorum. Danışmanlarım Burdur'u çok iyi bilmiyorlar. Her gittiğimiz yerden de bana yorumda bulunuyorlar. Bakalım, Çeltikçi sonrası ne yorumda bulunacaklar. Eminim çok özel şeyler söyleyeceklerdir" şeklinde konuştu.

Bakan Gürcan, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Burdur halkına selam gönderdiğini de ifade etti.

Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Bakan Gürcan'a ziyaretinden dolayı Kur'an-ı Kerim hediye etti.

KADINLARA KARANFİL, ÇOCUKLARA OYUNCAK

Bakan Gürcan, bayramlaşma töreninde kadınlarla da fotoğraf çektirdi. Bakan Gürcan'ın danışmanları çocuklara oyuncak dağıtırken, kendisi de kadınlara karanfil verdi. Bakan Gürcan, ayrıca çocuk ve bebeklere de yoğun ilgi gösterdi.

"MAAŞINI KESMEYECEĞİZ"

Elinde karanfille Bakan Gürcan'a yaklaşan 32 yaşındaki Selvi Bilen, engelli maaşının kesildiğini söyledi. Maaşının kesildiğini üzülerek söyleyen Selvi Bilen'le yakından ilgilenen Bakan Gürcan, engelli kadına "Maaşını kesmeyeceğiz" dedi. Bakan Gürcan, Selvi Bilen'in maaşının yeniden bağlanması için talimat verdi.

Çeltikçi ziyaretini tamamlayan Bakan Gürcan, ilçeden ayrılarak, Burdur'a hareket etti. Ailesiyle görüşecek olan Bakan Gürcan'ın, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Burdur Öğretmen Evi'nde düzenlenecek akşam yemeği ve bayramlaşma törenine katılacağı bildirildi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Gürcan Burdur'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement