Bakan Işık: "İsmet Bey, Çok Önemli ve Çok İsabetli Bir Tercih" - Son Dakika
Politika

Bakan Işık: "İsmet Bey, Çok Önemli ve Çok İsabetli Bir Tercih"

Bakan Işık: "İsmet Bey, Çok Önemli ve Çok İsabetli Bir Tercih"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Meclis Başkanı Adayı hakkında, “İsmet Bey, çok önemli ve çok isabetli bir tercih. Umudumuz İsmet Yılmaz Bey’in Meclis Başkanı olarak seçilmesi” dedi.

26.06.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Meclis Başkanı Adayı hakkında, "İsmet Bey, çok önemli ve çok isabetli bir tercih. Umudumuz İsmet Yılmaz Bey'in Meclis Başkanı olarak seçilmesi" dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, geçen ay temeli atılan ve alt yapımı devam eden Gebze Bilişim Vadisi'nde incelemelerde bulundu. Gebze Bilişim Vadisi incelemelerine, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katıldı.

Yüklenici inşaat firmasının yetkililerinden alt yapı çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Işık, " Türkiye'nin özellikle bilgi ve teknoloji alanında dünyada ben de varım demesi için, çok fazla önem verdiğimiz, önemsediğimiz bir proje. Bilişim Vadisi Projesi büyük bir hızla ilerliyor. Birinci ve ikinci etabın alt yapı çalışmaları son noktaya geldi. Önümüzdeki 3 ay birinci ve ikinci etabın alt yapı çalışmalarını tamamen bitirmeyi hedefliyoruz. Binaların inşaatına arkada başladık. Bu da inşallah en kısa zamanda tamamlanacak ve arzumuz 2016 yılının sonunda Bilişim Vadisi'nde hayatın resmen başlaması, birinci etabın devreye girmesi. Bunu başardığımız zaman inşallah ikinci, üçüncü ve son etabı da tamamlayacağız. Sadece Türkiye'nin değil, bizim gönül coğrafyamızın yani Balkanların, Kafkasların, Ortadoğu'nun ve Kuzey Afrika'nın, en önemli bilişim merkezi haline gelecek" dedi.

"ÜMİDİMİZ İSMET YILMAZ BEY'İN MECLİS BAŞKANI OLARAK SEÇİLMESİ"

Bakan İsmet Yılmaz'ın Meclis Başkanı Adayı olarak gösterilmesine de değinen Bakan Işık, "İsmet Yılmaz Bey Milli Savunma Bakanımız, belirlenmiş hayırlı olsun. İsmet Bey, gerek birikimi itibariyle, gerekse uzlaşmacı kimliği itibariyle, gerçekten çok önemli bir tercih, çok isabetli bir tercih, bir bakan arkadaşımızın meclis başkanlığına adayı olmuş olması bizleri ayrıca mutlu etti. Ben kendisine başarılar diliyorum. Ümidimiz İsmet Yılmaz Bey'in Meclis Başkanı olarak seçilmesi" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Işık: 'İsmet Bey, Çok Önemli ve Çok İsabetli Bir Tercih' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement