Bakan Işık'tan Gümüşhaneliler Vakfı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bakan Işık'tan Gümüşhaneliler Vakfı'na Ziyaret

Bakan Işık\'tan Gümüşhaneliler Vakfı\'na Ziyaret

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gümüşhaneliler Vakfını ziyaret ederek üyelerle bayramlaştı.

06.07.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gümüşhaneliler Vakfını ziyaret ederek üyelerle bayramlaştı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gümüşhaneliler Vakfını ziyaret etti.

Ziyaretinin ardından açılış konuşmasını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Gümüşhaneliler Vakfı, STK'larımız arasında diğer kurumlar gibi öncü durumdadır. Bu güzel binanın oluşması nedeniyle sizleri tebrik ederim. Ancak burada güzel bir Bilgi Evi'ni hayata geçirelim. Her türlü katkıyı vereceğimiz bu vakıf binasında çocuklarımıza gençlik merkezi gibi çalışır bir ortam hazırlayalım. Bu adım gelecek için hayırlı evlatların yetişmesine de vesile olacaktır" dedi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'da, "Valilik görevime Gümüşhane'de başladım. Her köşesi özel olduğu gibi insanı da güzeldir. Hayatım boyunca Gümüşhanelilerin sevgisini ve vefasını her gittiğim yeni görev yerimde hissettim. Bu ülkenin kutlu yürüyüşünde Gümüşhane'den hep güzel insanlar çıkmış ve destek vermişlerdir. Bir kez daha Ramazan Bayramınızı kutlarım" şeklinde konuştu.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ta, "Rabbim nice Bayramlara bizi ulaştırsın. Gerçekten yardımlaşma ve dayanışma ile geçen Ramazan sonrası bayramı yaşıyoruz. Siz değerli hemşerilerimle buluşmaktan dolayı çok bahtiyarım. Gümüşhane'yi farklı kılan ruhuna yansıyan güzelliğidir. Partimizin kuruluşundan beri gitmediğimiz şehir kalmamıştır. Oralarda da bizim temsil ettiğimiz değerlere aykırı insan çıkmıyor. Kocaeli'de de bunu güzel yansıtıyoruz. Bizim anlayışımızda hemşeriyi sevmek ve saygı duymak vardır, ancak hemşericilik yoktur" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Işık'tan Gümüşhaneliler Vakfı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement