Bakan Kaya, Midyat'ta Bombalı Saldırıya Uğrayan Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Kaya, Midyat'ta Bombalı Saldırıya Uğrayan Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti (2)

Bakan Kaya, Midyat\'ta Bombalı Saldırıya Uğrayan Emniyet Müdürlüğü\'nü Ziyaret Etti (2)

Mardin'de İFTARA KATILDIAile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Midyat'taki programının ardından geçtiği Mardin'de Vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti.

11.06.2016 22:52

Mardin'de İFTARA KATILDI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Midyat'taki programının ardından geçtiği Mardin'de Vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti. Bakan Kaya, Vali Yaman'dan brifing aldıktan sonra Midyat'ta terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda yaralanan polis ve vatandaşları ziyaret ettiğini belirterek, "Devletimiz bütün imkanları ile yaraları sarmak için vatandaşımızın yanındadır. Valiliğimiz de bu işlerin takipçisi olacak. Biz de bakanlığımız olarak bu yaraları sarmak için buradayız. Vatandaşlarımızı, polislerimizi ziyaret etik. 6 şehidimiz var. Allah'tan rahmet diliyoruz. 50'ye yakın da yaralımız var. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Allah, inşallah böyle olayları yaşatmasın bize. Hep birlikte, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde terör belasını sonlandıracağız inşallah" diye konuştu.

Valilik ziyaretinden sonra beraberindekilerle birlikte önce AK Parti Mardin İl Başkanlığı'na geçip İl Başkanı Ali Dündar ve partililerle bir araya gelen Kaya, daha sonra sevgi evlerinde kalan çocukları ve terör mağduru aileleri ziyaret etti.

Bakan Kaya, AK Partili Yeşilli Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen geleneksel Yeşilli Kiraz Festivali'nde 2 bin vatandaşın katıldığı iftar programına da katıldı. Festivalde kısa bir konuşma yapan Bakan Kaya'ya, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Mardin yöresinde salonlarda kullanılan el yapımı büyük boy bakır bir semaver takımı hediye etti.

Bakan Kaya programın ardından özel harekat polis merkezini ziyaret ettikten sonra Mardin'den ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kaya, Midyat'ta Bombalı Saldırıya Uğrayan Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement