Bakan Kılıç: 2015 Seçimleri Çok Önemli - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç: 2015 Seçimleri Çok Önemli

Bakan Kılıç: 2015 Seçimleri Çok Önemli

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun'da yaptığı açıklamada, "2015 seçimleri çok önemli. Bizim artık yeni anayasamızı yapabilmek için ve istikrarımızı sürdürebilmek için çok önemli bir seçim" dedi.

05.10.2014 13:18

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun'da yaptığı açıklamada, "2015 seçimleri çok önemli. Bizim artık yeni anayasamızı yapabilmek için ve istikrarımızı sürdürebilmek için çok önemli bir seçim" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kurban Bayramı nedeniyle memleketi Samsun'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini partisinin Atakum İlçe Başkanlığı'na yapan Bakan Kılıç, partililerle bayramlaştıktan sonra çeşitli açıklamalarda bulundu. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayan Kılıç, "Gerçekten çok kısa bir süre içinde yoğun bir çalışma temposundan çıkarak yine bir yoğun çalışma temposuna girdik. Ama hem teşkilat hem meclisteki milletvekili arkadaşlarımız olarak gerçekten iyi bir dayanışma içinde, ülkemizin gelecek hedeflerini düşünerek, amacımızın yeni ve büyük Türkiye'yi hayata geçirmek için çalışmak olduğunu, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize en kısa zamanda, en iyi şekilde ulaşmak olması gerektiğinin bilici içinde yolumuza devam ediyoruz. Biliyorsunuz bizim Cumhuryietimizin 100'üncü yılı için koyduğumuz hedefler var. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler var. Genel Başkanımızın bizlere talimatları var. 2015 seçimleri bizim için çok önemli. Biz ne diyoruz, Ak Parti olarak en büyük başarı sırrımız ne? Biz bir seçim bittiği zaman hemen o akşam bir sonraki seçimin çalışmalarına başlamış oluyoruz" diye konuştu.

Yerel seçimle çok başarılı bir şekilde tamamladıklarını ifade eden Bakan Akif Çağatay Kılıç, "Ümit ediyorum ki şimdi de 2015 seçimlerine giderken yerel yönetimler, parti teşkilatlarımız ve bizlerle yapacağı çalışmanın ortak sonucunda 2015 seçimlerinde de büyük başarıyla çıkacağız. Çünkü bakın, 2015 seçimleri çok önemli. Bizim artık yeni anayasamızı yapabilmek için ve istikrarımızı sürdürmek için çok önemli. Çünkü biliyorsunuz 2015'ten sonra bir daha ki seçimin zamanı biraz uzun. O arada yerel seçimde daha sonra olacak. Dolayısıyla yoğun geçecek, çalışmayla geçecek bir dönemimiz var. Bunun hazırlıklarına biz şimdiden başlamış durumdayız" dedi.

Bakan Akif Çağatay Kılıç, daha sonra partisinin İlkadım İlçe Başkanlığı'ndaki bayramlaşma törenine gitti. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç: 2015 Seçimleri Çok Önemli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement