Bakan Sarı Özel Harekat Şube Müdürlüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bakan Sarı Özel Harekat Şube Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Bakan Sarı Özel Harekat Şube Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

07.02.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Fatma Güldemet Sarı, Vali Hüseyin Aksoy ile beraber Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Sarı ve Vali Aksoy'a Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğluve Ebubekir Bal, Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı Remzi Kattaş, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve kurum müdürleri katıldı.

Burada Özel Harekat Polislerine hitaben bir konuşma yapan Bakan Sarı; "Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak Diyarbakır'a ilk ziyaretim. Aslında çok güzel bir şekilde başlayacağımız programlarımız, maalesef iki şehidimiz ve yaralılarımız ile üzüntülü bir hal aldı. Başta bu vatan için bugüne kadar canını ortaya koyan bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün memleketlerine gönderdiğimiz iki şehidimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Biliyorum ki çok özverili bir çalışma içindesiniz. Zaman zaman ailelerinizden gizlediğiniz ortamlarda ki bugün hastane ziyaretimizde askerimiz polisimiz bir an önce sağlığına kavuşup, görev yerine dönmek istiyordu, bizden özellikle rica ettiler, 'Aman ailelerimizi duymasın, biran önce görevimizin başına dönmek istiyoruz' böyle bir fedakârlık ortamında bu kadar özveriyle çalıştığı için bütün askerimize, polisimize teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun diyorum. Bu gün Diyarbakır ilimizi ziyaret ediyoruz. İl müdürlerimizle birlikte bu bölgede Allahın izniyle ve sizlerin sayesinde operasyonlar sona erdiği zaman neler yapabilirizin ön çalışmasına yapmak için geldik. Ben inanıyorum ki nasıl Silopi'de hayat normale döndüyse, birkaç güne kadar Cizre'de hayat nasıl normale dönecekse, Diyarbakır'ımızda ve Sur İlçemizde de hayat en kısa sürede normalleşecek, vatandaşlarımız normal yaşantılarına dönecekler, iş ve aşlarıyla uğraşacaklar. Sizler de Allahın izniyle normal görev yerinizde devam edeceksiniz. Buraya geldiğiniz görev bölgelerinize geri döneceksiniz. Biz bundan sonraki çalışmalarımızı nasıl gerçekleştiririz amacıyla Diyarbakır'ımızı ziyarete geldik. Teşkilatımızla birlikte geldik. İl müdürlerimiz, Bakan Yardımcımız ve bütün genel müdürlerimizle birlikte buradayız. Bir ön çalışma yapacağız. Sizlerin bıraktığı yerden inşallah biz devralacağız. Bu bölgeyi Türkiye'mizin incisi haline getireceğiz. Bu bölgeyi terörden temizlenmiş, hayatın normalleştiği, vatandaşların birlik ve huzur içinde yaşadığı bir il, bir ilçe haline getireceğiz. Bunda hepinizin emeği var, çalışması var, katkısı var. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Sarı ve Vali Aksoy daha sonra Özel Harekat Polisleriyle tek tek tanışarak, onlarla sohbet etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bakan Sarı Özel Harekat Şube Müdürlüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement