Bakan Taner Yıldız: Sandık Üzerinde Oturan Herhangi Bir Şeye Rastlanmadı - Son Dakika
Güncel

Bakan Taner Yıldız: Sandık Üzerinde Oturan Herhangi Bir Şeye Rastlanmadı

Bakan Taner Yıldız: Sandık Üzerinde Oturan Herhangi Bir Şeye Rastlanmadı

Bakan Taner Yıldız, seçim sonuçlarına ilişkin esprili bir yorumda bulundu, "En büyük sevindiğim noktalardan bir tanesi sandık üzerine oturulmaması." dedi.

08.06.2015 11:31  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde seçime dair değerlendirmelerde bulundu. Sonuçlara ilişkin en esprili açıklama da kendisinden geldi. Seçim öncesi "Seçimlerde elektrikler kesilirse sandığın üzerine oturun." diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na atıfta bulunan Yıldız, "En büyük sevindiğim noktalardan bir tanesi şu ana kadar 174 bin sandıktan...sandık üzerine oturan herhangi bir şeye rastlanmamış olmasıdır. Bunu da demokrasi adına olumlu bir nokta olarak görüyorum." dedi.

Yıldız'ın açıklamaları şöyle:

"Öncelikle ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Seçim zamanında ve bütün Türkiye'yi dolaştığımızda bir şey söylemiştik. 'Vatandaşımızın sandıktaki tercihleri başımızın üstünedir' diye. Aynı cümleyi tekrar ediyorum. Sandıktan çıkan sonuç başımızın üstüne. Demokrasiye saygılı olmak ve demokrasinin gerekliliklerini yerine getirmek yalnızca sözle değil icraat ile beraber olması lazım. Tabi ki enteresan bir seçim oldu. Seçimin sonuçlarından bütün partilerin belli çıkarımları olacak. Bu mesaj bütün partiler tarafından alınmış olacak. Tabi ki AK Parti bu mesajı alacak.

"EN SEVİNDİĞİM NOKTALARDAN BİR TANESİ..."

Özellikle provokatif davrananlar ve bu sandıktan kaos bekleyenler ayrıca sektörümüzle alakalı enerji kesintilerinin arkasına sığınmaya çalışanların gayretlerinin boşa çıktığını görüyoruz. En büyük sevindiğim noktalardan bir tanesi şu ana kadar 174 bin sandıktan...sandık üzerine oturan herhangi bir şeye rastlanmamış olmasıdır. Bunu da demokrasi adına olumlu bir nokta olarak görüyorum. Dediğim gibi bunların her birisi değerlendirilecek."

"AK PARTİ SEÇİMİN BİRİNCİSİ"

"AK Parti, Türkiye'nin ve seçimden birinci sırada çıkan partisidir. Demokrasinin ve partilerin ana omurgasını oluşturan parti yine AK Parti'dir. AK Parti reaksiyoner davranmaz ve AK Parti bir başka partinin söyledikleri üzerine yola çıkmaz ama dengeleri gözetir. Bu açıdan bunların hepsi değerlendirilecek."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Taner Yıldız: Sandık Üzerinde Oturan Herhangi Bir Şeye Rastlanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • gülsüm : ölene kadar akp... 20 22 Yanıtla
  • BU DEVRAN HEP AKP YE GÖRE GİTMEZ: HIRSIZLIĞIN YOLSUZLUĞUN SOYGUNUN TALANIN ADAM DÖVMENİN MADEN İŞÇİSİNİ DEPİKLEMENİN EMEKLİLERİN HAKKINI YİYENİN HESAPLARI SIFIRLADINMI DİYENİN HERKESİ AŞAĞILAMANIN KİBİRLİLİĞİN KAPRİSİN HARAMİLİĞİN HARAMZADELİĞİN KENDİSİNİ İMPARATOR VE PADİŞAH SANANLARIN ÇÖKÜŞÜNÜN BAŞLANGICIDIR BU 19 17 Yanıtla
  • HESAP VERME GÜNÜNÜZ YAKLAŞIYOR AKP: AKP YE BU HALK CEZA KESTİ SİZLER BU ÜLKEYE AKP OLARAK İHANET ETTİNİZ SAYIN BAKAN HERYERDE ONU BUNU TOKATLAMASI DEĞİL HERKESİ AŞAĞILAMASI DEĞİL DAHA BU CEZA CEZA DEĞİL ASIL BUNDAN SONRAKİ SEÇİMLERDE SİZİN TAMAMEN FİŞİNİZİ HALK ÇEKECEK MERAK ETMEYİN SİZDE ANAVATAN VE DOĞRUYOL PARTİSİ GİBİ YOK OLUP GİDECEKSİNİZ 12 10 Yanıtla
  • Misafir : Çok ilginç değilmi istedikleri sonuç çıkınca ne elektrikler kesildi nede çöplükten oy pusulaları çıktı, 14 4 Yanıtla
  • Turk: Allah yardimciniz olsun insallah 13 2 Yanıtla
  • 0852: şu yüzde kırkı görmek için gözlük numaranızı büyütün 6 2 Yanıtla
  • KEDILER: HALEN ELINDEKI KEDILERI RAHAT BIRAKIN YAZIK GÜNAH 3 2 Yanıtla

Advertisement