Bakan Yılmaz Tokat'ta - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz Tokat'ta

Bakan Yılmaz Tokat\'ta

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Tokat’ın Reşadiye ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

25.03.2014 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Tokat'ın Reşadiye ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sivas'tan Tokat'ın Reşadiye ilçesine geçen Bakan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla tokalaşarak seçim bürosuna geçen Bakan Yılmaz, partililerin alkışları ile karşılandı. AK Parti Reşadiye Belediye Başkan Adayı Cemil Kılıç'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Bakan Yılmaz, AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetleri sıraladı. AK Parti hükümeti öncesinde insanların kutuplaştırıldığını belirten Bakan Yılmaz, "Bundan öncekiler insanları birbirleri ile kavga ettirdiler. Kutuplaştırarak kendi yüzde 10 -15 oylarını garantide görmek istediler. Benim aziz milletimin kavga ortamına gelmemesi lazım. 76 milyonu bir ve kardeş bildik. Bundan dolayı da hepsinden önemlisi insan, hepsi bir Adem hep ve hepsi bir Alem. Bu kardeşiniz en çok şehit cenazesine katılmış birisi. 2011 Temmuz ayından sonra çok şehit cenazesine katıldım. Herkes şunu söylüyor 'Benim evime ateş düştü başkasının evine de düşmesin' diyordu. Sorarım evlatları olanlara size 'İstanbul'u mu verelim, evladınızı mı desem ne dersiniz ?' Bilin ki el kesesinden cömertlik yapılmaz diye bizde bir söz vardır. Başkalarının evlatlarını dağa taşa sürerekten siz bu kavganın devam etmesini isteyemezsiniz. Bu millet barış sürecini, kardeşlik sürecini destekledi. Cenabı Allah'a hamt olsun 1 yıldır fazla tek bir kardeşimin evine şehit cenazesine gelmedi. Bu barış sürecini devam ettirmek istiyorsak. Bu istikrarı devam etmek istiyorsak, Reşadiye'de Tokat'ta ilçelerinde AK Parti hizmet kervanıyla buluşturmamız lazım" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Yılmaz, Suriye ile Türkiye arasındaki gerginlikle ilgili soruları cevapsız bırakarak açıklama yapmayacağını söyledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz Tokat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement