Balıkesir Çanakkale'de Şelalede Ölen Uçak Teknisyeni Balıkesir'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Çanakkale'de Şelalede Ölen Uçak Teknisyeni Balıkesir'de Toprağa Verildi

Balıkesir Çanakkale\'de Şelalede Ölen Uçak Teknisyeni Balıkesir\'de Toprağa Verildi

Çanakkale'de şelalede ölen uçak teknisyeni Balıkesir'de toprağa verildiÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde, serinlemek için Mıhlı Şalalesi'ne atlayan ancak hayatını kaybeden İsmail Tülek, Balıkesir'in Kepsut'un Yenice Mahallesi'nde toprağa verildi.

10.05.2016 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de şelalede ölen uçak teknisyeni Balıkesir'de toprağa verildi

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde, serinlemek için Mıhlı Şalalesi'ne atlayan ancak hayatını kaybeden İsmail Tülek, Balıkesir'in Kepsut'un Yenice Mahallesi'nde toprağa verildi. Uçak teknisyeni olan Tülek'in yakınları, gencin hipotermi yüzünden öldüğünü söyledi.

İzmir Ege Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksekokulu'nu bitiren 23 yaşındaki İsmail Tülek, yaklaşık bir yıl önce İstanbul'a giderek, Türk Hava Yolları'nda uçak bakım teknisyeni olarak çalışmaya başladı. Bekar olan Tülek, hafta sonu annesi Tijen Tülek'in Anneler Günü'nü, babası Muammer Tülek'in doğum gününü kutlamak için İstanbul'dan Balıkesir'e geldi. Anne ve babasıyla vakit geçiren Tülek, Balıkesir'deki dört arkadaşıyla piknik yapmak için Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu beldesindeki Mıhlı Şelalesi'ne gitti. Beş metre yükseklikteki kayalıklardan şelalenin önünde biriken suya atlayan Tülek'in su yüzüne çıkmadığını gören arkadaşları jandarma ekiplerini aradı. Jandarma, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı deniz polisine bilgi verdi. Yapılan aramada, Tülek'in cesedine ulaşıldı. Ayvacık Devlet Hastanesi'ne getirilen Tülek'in cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Tülek'in 10 yaşından beri yüzdüğü, boğulma ya da başını kayalıklara çarpması sonucu değil, hipotermi sonucu öldüğü öne sürüldü. Olay anında hava sıcaklığının 22, su sıcaklığının ise 6 derece olduğunu söyleyen yakınları, "İsmail suya atladığında ikinci kulacında kaskatı kesilmiş. Soğuk su nedeniyle hipotermi olayı yaşanmış" dedi. İsmail Tülek'in cenazesi bugün Balıkesir'in 1'inci Gündoğan mahallesindeki evinin önüne getirildi. Annesi, babası ve kardeşlerinin gözyaşı döktüğü Tülek, duaların okunması ve helallik alınmasının ardından Kepsut Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla ilçeye götürüldü. Ardından Yenice Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Çanakkale'de Şelalede Ölen Uçak Teknisyeni Balıkesir'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement