Balıkesirspor'un Rama İnadı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'un Rama İnadı

Balıkesirspor\'un Rama İnadı

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da transfer çalışmaları bayram demeden sürerken yönetimin Almanya 2'nci Ligi takımlarından Münih 1860'ın Arnavut asıllı 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Valdet Rama'yı imza atmaya ikna ettiği bildirildi.

06.07.2016 13:10

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da transfer çalışmaları bayram demeden sürerken yönetimin Almanya 2'nci Ligi takımlarından Münih 1860'ın Arnavut asıllı 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Valdet Rama'yı imza atmaya ikna ettiği bildirildi.

Balıkesir'e gelip yönetimle masaya oturduktan sonra ailesiyle bir süre Ayvalık'ta tatil yapıp ülkesine dönen Rama'nın çocuklarının okul sorununu da çözen yönetim, tecrübeli futbolcunun bayramdan sonra bu kez imza için Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

Arnavut asıllı futbolcu konusundaki ısrarı ile dikkat çeken Başkan Feyyaz Çiftçi, "Rama'nın transferiyle ilgili sorunları bir bir çözdük. Bayramdan sonra bu iş beter" dedi.

Bu arada kırmızı-beyazlıların gündemine gelen son isim Borussia Dortmund'da bir dönem Nuri Şahin ile birlikte forma giyen Nizamettin Çalışkan oldu. 2006-2007'de Manisaspor'a transfer olan, bu kulüpte uzun yıllar ter döktükten sonra  sonra Orduspor ve Gençlerbirliği'nde oynayan 29 yaşındaki futbolcu halen boşta bulunuyor.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'un Rama İnadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement