Balkan Wushu Federasyonu'ndan Gürkan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Balkan Wushu Federasyonu'ndan Gürkan'a Teşekkür Ziyareti

Balkan Wushu Federasyonu\'ndan Gürkan\'a Teşekkür Ziyareti

Balkan Wushu Federasyonu’nun düzenlediği ve 11 Balkan ülkesinden sporcuların ağırlanacağı 3. Açık Balkan Wushu Şampiyonası kapsamında Edirne’de bulunan heyet Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

03.06.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balkan Wushu Federasyonu'nun düzenlediği ve 11 Balkan ülkesinden sporcuların ağırlanacağı 3. Açık Balkan Wushu Şampiyonası kapsamında Edirne'de bulunan heyet Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Balkan Wushu Federasyonu'nun 3-5 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlediği 3. Açık Balkan Wushu Şampiyonası kapsamında, Edirne'ye gelen Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kulu Başkanı Abdurrahman Akyüz, Balkan Wushu Federasyonu Başkanı Muhammet Çapoğlu, Balkan Wushu Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Ulu, Balkan Wushu Federasyonu Basın Sözcüsü Murat Bilgic ile Gümülcine Milletvekili Ahmet Hacıosman Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile başkanlık makamında bir araya geldi.

Şampiyona nedeniyle Balkan Ülkeleri'nden çok sayıda misafirin Edirne'de ağırlanacağını ifade eden heyet şampiyonaya verdiği katkıdan dolayı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Balkan ülkelerinden gelecek misafirlerin Edirne'nin tarihi ve kültürel güzelliklerine şahit olacaklarını anlatan Gürkan ise, Türkiye Wushu Federasyonu ile Balkan Wushu Federasyonu'na teşekkür etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkan Wushu Federasyonu'ndan Gürkan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement