Balkanlardan Başkan Doğan'a Kucak Dolusu Sevgiler - Son Dakika
Yerel

Balkanlardan Başkan Doğan'a Kucak Dolusu Sevgiler

Balkanlardan Başkan Doğan\'a Kucak Dolusu Sevgiler

Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği ve İzmit Belediyesi işbirliğinde geçtiğimiz hafta Balkanlara düzenlenen gezi sonrası yurda dönen grup, Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim tarafından İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a gönderilen teşekkür plaketini Başkan Doğan’a taktim etti.

28.08.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği ve İzmit Belediyesi işbirliğinde geçtiğimiz hafta Balkanlara düzenlenen gezi sonrası yurda dönen grup, Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim tarafından İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a gönderilen teşekkür plaketini Başkan Doğan'a taktim etti.

Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği ve İzmit Belediyesi işbirliğinde organize edilen ve Yunanistan, Makedonya, Kosova'yı kapsayan geziye İzmit Belediyesini temsilen Halkla İlişkiler Koordinatörü Adnan Metin katıldı. Katılanların masraflarını kendilerinin karşıladığı gezi kapsamında İpsala Gümrük Kapısı'ndan çıkış yapan 46 kişilik kafile, Selanik'te Atatürk'ün doğduğu evi ziyaret ettikten sonra Makedonya'ya geçerek manastırda yine Atatürk'ün eğitim gördüğü Askeri İdadi'yi ziyaret etti. Kafile Kosova'yı gezdikten sonra Yunanistan gezisinin ardından yurda dönüş yaptı.

Gezi çerçevesinde Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim ziyaret edilerek İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından gönderilen hediyeler teslim edildi. Özellikle belediye binasına asılmak üzere Nevzat Doğan tarafından gönderilen dev Türk Bayrağı, caddede büyük ilgi görürken Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim bu anlamlı hediyeleri için Başkan Doğan'a teşekkür etti.

Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği ve İzmit Belediyesi aracılığı ile bölgeye gönderilen, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bastırılan 5 bin adet eğitici çocuk kitapları, Jupa Mustafa Kemal Atatürk Okulu Müdürü Muzaffer Recep'e teslim edildi. Yapmış oldukları ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Başkan Doğan için hazırlatılan teşekkür belgesi İzmit Belediyesi koordinatörü Adnan Metin tarafından Başkan Doğan'a taktim edilerek, sevgi ve selamları iletildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkanlardan Başkan Doğan'a Kucak Dolusu Sevgiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement