Bandırma'daki Kültür Turları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bandırma'daki Kültür Turları Devam Ediyor

Bandırma\'daki Kültür Turları Devam Ediyor

Balıkesir’in Bandırma Belediyesi’nin yürüttüğü ‘Kültür Turları’ organizasyonu, Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı Gelibolu Yarımadası’nda devam ediyor.

13.10.2014 16:35

Balıkesir'in Bandırma Belediyesi'nin yürüttüğü 'Kültür Turları' organizasyonu, Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı Gelibolu Yarımadası'nda devam ediyor.

Ülkenin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle tanımış pek çok ilinin Bandırma'daki vatandaşlar tarafından daha yakından tanınması amacıyla Bandırma Belediyesi tarafından başlatılan 'Kültür Turları'nın ikicisi, tarihi Gelibolu Yarımadası'nda gerçekleşti. Profesyonel rehber eşliğinde gerçekleşen Kültür Turları'nın ikincisinde, Paşakonak ve Sunullah Mahalleleri sakinlerinden oluşan yaklaşık 45 kişi yer alırken, Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası'nda ortaya çıkan birçok kahramanlık destanı, tura katılan vatandaşlarla paylaşıldı.

Tura katılan Bandırmalılar, Bandırma Belediyesi ile Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya teşekkür ederek, "Ülkemizin en önemli tarihi geçmişine sahip olan Çanakkale'ye geldiğimiz için heyecanlıyız. Belediye imkanlarıyla gerçekleşen gezimizde çok şey öğrenip tarihi adeta içimizde hissediyoruz. Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma'daki Kültür Turları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement