İzmir'deki Barış Mitingine Kılıçdaroğlu Davet Edildi - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Barış Mitingine Kılıçdaroğlu Davet Edildi

İzmir\'deki Barış Mitingine Kılıçdaroğlu Davet Edildi

İzmir'de 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde miting yapmaya hazırlanan Barış Bloğu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuşmacı olarak davet etti.

19.08.2015 11:17  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde miting yapmaya hazırlanan Barış Bloğu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuşmacı olarak davet etti.

DEMİRTAŞ ELEŞTİRİSİ KILIÇDAROĞLU'NA DAVETE DÖNDÜ

Barış Bloğu'nun Bakırköy Halk Pazarı'nda 10 Ağustos'ta düzenlediği barış mitinginde sadece HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın konuşmacı olması, bloğa yönelik eleştirileri beraberinde getirmişti.

Bu eleştirileri dikkate alan Blok, İzmir'de 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı barış mitingine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuşmacı olarak davet etti.

"OYBİRLİĞİ İLE KARAR VERDİK"

Barış Bloğu'nun İzmir Sözcülüğü'nü yapan Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Terzi başkanlığında Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya çok sayıda destekçi katıldı. Halka da açık olan toplantıda Kılıçdaroğlu'nun çağrılması oybirliği ile kararlaştırıldı. Davetiye mektubunda şu ifadelere yer verildi:

"SİZİ MİTİNGE DAVET EDİYORUZ"

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 'İzmir barış sitiyor' sloganı etrafında biraraya gelen İzmir Barış Bloğu olarak sizi 1 Eylül 2015 tarihinde düzenleyeceğimiz barış mitingine davet ediyoruz. Bu ülkenin her zaman barış içinde birarada yaşam deneyiminin örnek kentlerinden biri, modern bir toplumsallığın aynı zamanda barış içinde yaşama becerisini de taşıyan bir yaşam biçimi olduğunu göstermiş bir kent olan İzmir'den yükselecek barış çağrısına sizin de sunacağınız katkının büyük bir önem ve değer taşıdığı kanısındayız.

"TEK BAYRAK OLACAK"

Davetimizi kabul ederek bir tek Barış Bloğu bayrağı ve 'barış istiyoruz' sloganı ile yapmayı planladığımız bu mitingle en batısından tüm ülkeye yapacağımız barış çağrısına katkınızın yaratacağını düşündüğümüz büyük etki için hem şimdiki kuşakların ama en önemlisi gelecek kuşakların size minnettar olacağnıdan da emin olun."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Barış Mitingine Kılıçdaroğlu Davet Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • RAHAT BATTI SEÇMENE : GIZILBAŞ YİNE ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA GELİYOR. 27 14 Yanıtla
  • vatan 1290: Bir gun herkez akpli olacak... 8 17 Yanıtla
  • Alevi değilim: Kılıçdaroğlu ben senin ceddine kurban olayım. Gel izmire gel izmir seni bağrına basacaktır. Îzmir seni seviyor 5 17 Yanıtla
  • Özer: Oylar HDP-CHPye 8 13 Yanıtla
  • urfali: Baş hain teşrif etti. 12 7 Yanıtla
  • cannilerden kurtulmanın yolu: Bir de tıp fakültesi dekanı diyo ya ne barışı arkadaş savaş mı varki savaş eğemen iki devlet arasında olur barış ta devlet arasında olur biz savaşamadık ki savaşsak barış yaparış sağdan soldan saldıran onun bunun uşağı bir örgüt hangi kanun hangi yasaya göre kimi muhatap alıp barış anlaşma yapacaksın uluslar arası bağımsız bir pkk devleti mi var nerde başkanı kim parlementosu nerde anayasa sı ney hangi uluslararası anlaşmalara tabi gerizekalılar topluluğu bir de barış diyor 12 6 Yanıtla
  • : kemal barış diyor recep savaş diyor bunu bütün dünya biliyor 9 8 Yanıtla
  • gara: yakışır . bölücülerle. koalisyon. 8 9 Yanıtla
  • Barış, Barış,Barış: Aklınız başınıza gelmiş gözüküyor, Türkiye'nin tek kurtuluşu CHP ile mümkün. ha vada uçan sosyalistler barış getiremez. 7 10 Yanıtla
  • seda_42: Eh munasibiı bole islere çağırın ,aman hükümet kurmak kim Kılıçdaroğlu kim 12 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement