Bartın Valisi Azizoğlu, Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Bartın Valisi Azizoğlu, Göreve Başladı

Bartın Valisi Azizoğlu, Göreve Başladı

Valiler Kararnamesiyle Bartın'a atanan Seyfettin Azizoğlu, göreve başladı.

09.06.2014 16:32  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi'yle Bartın'a atanan Seyfettin Azizoğlu, göreve başladı

Azizoğlu, valilik önünde düzenlenen törende, polis mangasını selamladı, protokol üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle tanıştı.

Daha sonra makamına geçen Azizoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin kara hudut sınırının bulunduğunu Ardahan'dan deniz hudut sınırına hakim Bartın'a atandığını, kentin doğasıyla, yapısıyla, iklimi ve insanıyla ülkenin en güzel yerlerinden biri olduğunu söyledi.

İlin güzelliklerini insanlığa sunmanın, görülmesini sağlamanın görevlerinden biri olacağını ifade eden Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Madem ki Fatih Sultan Mehmet Han'ın dediği gibi, 'Çeşmi Cihan Amasra' burada, bu Çeşmi Cihan'ı tüm dünya görsün, tanısın. Görevimiz, insanlarımızın huzurunu, güvenliğini, rahatlığını sağlamak ve bölgemizin gelişmesine, kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Bunu hep birlikte el birliğiyle başarırız. Bartın'ın şu anda gelmiş olduğu seviye göz kamaştırıcı. Bugüne kadar gayret eden meslektaşlarımız, çalışanları, kamu idarecilerini tebrik ediyorum, güzel işlere imza atmışlar. İnşallah biz de onların bıraktığı yerden Bartın'ı daha güzel noktalara getirmek için çalışkan ekibimiz ve Bartınlılarla koştururuz. Hep beraber nasıl koşturacağımızı göreceğiz. Allah utandırmasın, inşallah."

Artvinli olduğunu anımsatan Azizoğlu, Karadeniz iline atanmasının kendisi için sürpriz anlamına geldiğini aktardı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bartın Valisi Azizoğlu, Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement