Başarılı Sporculara Ödül - Son Dakika
Yerel

Başarılı Sporculara Ödül

Başarılı Sporculara Ödül

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, boks, güreş ve bocce yarışmasında dereceye giren öğrencileri makamına kabul ederek para ile ödüllendirdi.

19.07.2014 15:09  Güncelleme: 15:53

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, çeşitli tarihlere düzenlenen boks, güreş ve bocce yarışmasında dereceye giren öğrencilere makamına kabul ederek para ile ödüllendirdi.

24-29 Haziran tarihleri arasında Artvin'de düzenlenen Türkiye yıldızlar bocce yarışmasında 2 sporcuyla derece aldıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, boccede Dilan Oğuz'un 2.'lik, Hasan Aksu'nun ise 3.'lük derecesi olarak önemli başarıya imza attığını söyledi. Olgaç, "Ayrıca, 21-27 Haziran tarihleri arasında Sakarya'da düzenlenen alt minikler boks şampiyonasında Abdurrahim Beştaş 1.'lik derecesi aldı. Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan tüm spor dallarda Siirt olarak derecelerimiz bulunuyor. Ayrıca Yaz spor okulları ile küçük ve gençleri yaz tatili boyunca gençlik merkezinin dönem kurslarına yönlendiriyoruz. Hem tatil yapmalarını sağlıyor hem de gençlerin sportif etkinliklerin içine katmayı planlıyoruz. 14 dalda açılan yaz spor kurslarımız devam ediyor" dedi.

Olgaç, dereceye giren oyuncuları tebrik ederek ödüllerini verdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Sporculara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement