Başbakan Davutoğlu İsviçre'ye Geldi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu İsviçre'ye Geldi

Davutoğlu, Davos kasabasında Dünya Ekonomik Forumu toplantılarına katılacak.

21.01.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dünya Ekonomik Forumu'nun bu yılki toplantılarına katılmak üzere İsviçre'nin Davos kasabasına geldi.

Başbakan Davutoğlu, özel uçakla Zürih yakınlarındaki askeri havaalanına gelerek buradan helikopterle Davos'a geçti.

Dünya Ekonomik Forumu'na katılan devlet ve hükümet başkanları ile iş adamları, bu yıl ilk defa yapılan bir uygulama çerçevesinde özel uçaklarıyla Zürih yakınlarındaki askeri havalananına iniyor, buradan helikopterle Davos'a geçiyor.

Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de Davos'a geldi. Katılımcı listesinde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Davos'a gelenler arasında yer almadı.

Davutoğlu, bugün Dünya Ekonomik Forumu Kurucusu ve Başkanı Klaus Schwab'ın da katılacağı " Türkiye'nin G20 Vizyonu" başlıklı oturumda ana konuşmacı olacak.

Başbakan Davutoğlu, Davos'taki temasları kapsamında bazı devlet ve hükümet başkanlarının yanı sıra uluslararası iş çevreleri ve kanaat önderleriyle de görüşmeler yapacak.

Davos'ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Borsa İstanbul'un düzenlediği toplantılara katılarak ekonomideki gelişmelere dair konuşma yapması beklenen Davutoğlu, 23 Ocak günü Zürih'e geçerek, İsviçre'de yaşayan Türk toplumunun temsilcileriyle bir araya gelecek. - Davos

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu İsviçre'ye Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement