Başbakan Davutoğlu, Kırşehir'de - Son Dakika
Yerel

Başbakan Davutoğlu, Kırşehir'de

Başbakan Davutoğlu, Kırşehir\'de

Davutoğlu, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan'ın babasını ziyaret etti.

27.09.2014 15:10

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan'ın annesi Döndü ve babası Hakkı Hikmet Aslan'ı ziyaret etti.

Davutoğlu, Kayabaşı Mahallesi'nden geçerken, Turka Apartmanı'ndaki evinin balkonundan Hakkı Hikmet Aslan'ın kendisine el salladığını görünce otobüsü durdurarak, ziyarette bulundu.

Yaklaşık 10 dakika kadar evde kalan Davutoğlu, ziyaret sonrasında apartmanın önünde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Öte yandan 75'e 100 santimetre ebatlarında Davutoğlu'nun fotoğrafını yaptırarak hediye eden 19 yaşındaki Muhammed Erdoğan ile görüşen Davutoğlu, Erdoğan'ı Başbakanlık otobüsüne aldı.

Başbakan Davutoğlu'nu çok sevdiğini ve ona özel fotoğraf hazırladığını anlatan Erdoğan, "Ahilik Haftası törenleri sonrasında alandan ayrılırken elimdeki çerçeveli fotoğrafı onun görmesi için kaldırdım. Yemek yiyeceği yere kadar peşinden gittim. Konağa girmeden önce beni yanına çağırdı bir süre sohbet ettik. Fotoğrafı kendisine verdim ve teşekkür etti. Kırşehir gezisi boyunca otobüste yanında bulunmamı istedi. Çok sevindim, çok mutluyum" diye konuştu.

Davutoğlu, daha sonra Musul'da kaçırılan konsolosluk görevlilerinden Mesut Taşkıran'ın nikah törenine katılmak üzere hareket etti. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Davutoğlu, Kırşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement