Başbakan Erdoğan Muş Belediye Başkan Adayını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Başbakan Erdoğan Muş Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Başbakan Erdoğan Muş Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'nda 21 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı.

05.12.2013 16:05

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'nda 21 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkanları arasında Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya da yer aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı dahil, 21 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan isimler arasında Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya da yer aldı. İlk olarak mevcut belediye başkanı Necmettin Dede'yi davet eden Başbakan Erdoğan, daha sonra belediye başkan adayı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Halis Saltık ve AK Parti Muş milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar'ı kürsüye çağırdı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Muş Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Feyat Asya, telefonla İHA muhabirine açıklama yaptı. Aday adaylığı sürecinde gerek AK Parti Muş İl Başkanlığı'na gerekse tüm hemşehrilerine kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Asya, "İçinizden biri olarak siz değerli Muşlu hemşehrilerime en iyi hizmeti vermek için gayret sarf edip çalışacağım. Bize düşen Muş'a ve Muşluya hizmet etmektir. Hemşehrilerime düşen ise yapacağımız doğru işlere destek olmalarıdır. Muş ve Muş halkı için yapacak çok işimiz var" diye konuştu.

1 Mayıs 1970 yılında Muş'ta doğan Asya, ortaokul ve liseyi Muş'ta bitirdi. Ardından Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü kazanan Asya, buradan mezun olduktan sonra aynı üniversitesinin İlahiyat Fakültesi'nden de mezun oldu. İş hayatına Muş'ta Köy Hizmetleri Müdürlüğü'nde başlayan Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya, 1995 yılında Muş İl Müftülüğü'nde memuriyet hayatına devam ederken, burada Personel, İdare ve Mali İşler Şube Müdürlüğü görevine yükseldi. Aynı zamanda Memur-Sen İl Başkanı ve Diyanet-Sen Muş Şube Başkanı olan Asya, Memur-Sen Genel Merkez Disiplin Kurulu üyeliği de yapmaktaydı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan Muş Belediye Başkan Adayını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement