Başbakan Yardımcısı Kaynak ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Karkamış'ta - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Kaynak ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Karkamış'ta

Genel Kurmay Başkanı Orgenaral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ve Başbakan yardımcısı Veysi Kaynak, bayram namazını Suriye sınırının sıfır noktasında bulunan Karkamış Merkez Camii'nde kıldı.

12.09.2016 07:46  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genel Kurmay Başkanı Orgenaral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ve Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak , bayram namazını Cerablus'a en yakın noktada olan Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki Karkamış Merkez Camii'nde kılıyor. İlçede yoğun güvenlik önlemleri alındı.

"HEDEF BU BÖLGEDE 800 KİLOMETREKAREYİ TERÖRDEN ARINDIRMAK"

Burada açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Kaynak, "Yarına her zamankinden daha çok umutlu bakıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Özgür Suriye Ordusu ile Cerablus'tan başlayarak bu bölgede 800 kilometrekareyi DAEŞ teröründen ve PYD teröründen arındırması, yerli halkın kendi topraklarına, doğdukları köye dönmesi bizim artık burada Türkiye'nin her yerinde dünden daha güvenli olmamız neticesini verecektir, çünkü kimse bize bu sınırlarımızdan terörist ve terör ihraç edemeyecektir." dedi.

"ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"(Fırat Kalkanı Harekatı) Ülkemizin, milletimizin birliği ve bütünlüğü için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Hepsi burada, ortada görülüyor, elimizden geldiğince büyük bir azim ve kararlılıkla arkadaşlarımız büyük bir fedakarlık ve kahramanlıkla kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yaptılar. Bundan sonra da yapacaklarına bütün kalbimizle inanıyoruz."

SINIR KAHRAMANLARINA BAYRAM SÜRPRİZİ

Orgeneral Akar, kuvvet komutanları ve Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak burada görev yapan askerleri de ziyaret edecek.

Başbakan Yardımcısı Kaynak ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Karkamış\'ta
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Kaynak ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Karkamış'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement